0


CELOVITA Zaščita vašega domačega omrežja in vaših mobilnih naprav

Naše življenje je vedno bolj prepleteno s spletom. Sodobna tehnologija nam prek spleta omogoča delo, šolanje, nakupovanje, sproščanje in, kar je v teh časih še najpomembnejše, stik z našimi najbližjimi. Pri tem pa za seboj puščamo tudi svojo digitalno sled, saj na spletu delimo ali shranjujemo fotografije sebe in svojih otrok, osebne podatke, številke plačilnih kartic ... 

Vedno več časa na spletu preživljajo tudi naši otroci, ki so še toliko bolj kot mi, starši, izpostavljeni spletnim grožnjam.


Prednosti varnega spleta:

Enostavna zaščita vseh vaših naprav tako v domačem kot v mobilnem omrežju.
Ščiti pred nevarnimi spletnimi stranmi, ki so okužene z virusi.
Prepozna škodljive ponarejene spletne trgovine in lažne internetne banke.
Preprečuje, da bi nepridipravi ugrabili vaš računalnik, telefon ali tablični računalnik.
Omogoča varno in odgovorno uporabo interneta otrokom in starejšim.

CELOVITA ZAŠČITA - 2 MESECA BREZPLAČNO

Slika 1
ZAŠČITA MOBILNE NAPRAVE
0,99 € / mesec

Medtem ko brskate po spletu prek mobilnega telefona, vas varen splet varuje pred nevarnimi spletnimi stranmi. Ko pridete do zlonamerne spletne strani, vas storitev opozori in ustavi. Zbirko podatkov s problematičnim stranmi redno posodabljamo, tako da ste vedno varni.

Slika 2
ZAŠČITA DOMAČEGA INTERNETNEGA OMREŽJA
1,49 € / mesec

Vse naprave, ki so povezane na domače omrežje preko wi-fi povezave ali kabla, so zavarovane s pomočjo storitve Varen splet. Varen splet lahko zaščiti računalnik, tablico, pametni televizor ali druge pametne naprave v gospodinjstvu.

Brezplačni preizkus - za vse nove naročnike je storitev Varen splet prva dva meseca brezplačna, nato pa se prične zaračunavati po ceniku.1


Kako vključim storitev Varen splet?

Storitev Varen splet najbolj enostavno vključite v mobilni aplikaciji Moj Telekom ali v portalu Moj Telekom, za zaščito vaše mobilne naprave pa lahko pošljete zahtevo prek SMS. Storitev lahko vključite tudi s klicem na 080 8000 ali na Telekomovih prodajnih mestih

Če aplikacije Moj Telekom še nimate, si jo lahko prenesete v trgovinah Google Play ali App Store:

 • Na voljo v Google Play  Prenos iz App StoraPrenesite iz AppGallery

Vklop prek SMS-a za zaščito vaše mobilne naprave:
 1. Na številko 1918 pošljite sporočilo:
  VAREN SPLET


 2. Zahtevo potrdite z:
  VAREN SPLET DA na 1918

Pogosta vprašanja

Opis spletnih nevarnosti, pred katerimi ste zaščiteni z uporabo storitve Varen splet

 • Ribarjenje - Phishing: poskus pridobivanja osebnih podatkov osebe prek lažnih e-poštnih sporočil ali spletnih strani. 
 • Škodljiva programska oprema - Malware: zlonamerna programska oprema, ki se prikrade v vaš računalnik in povzroči škodo. Znani primeri so virusi in trojanci. 
 • Strani za smetenje - Spamsites: strani, ki prikazujejo goljufive oglase, ki na primer obljubljajo domnevni dobiček ali ugodne kupčije.
 • Nevarne strani - Compromised: spletna mesta, na katere vderejo hekerji in se uporabljajo za distribucijo zlonamerne programske opreme. 
 • Omrežje robotskih računalnikov - Botnets: računalnik se brez vednosti uporabnika uporablja za pošiljanje neželen pošte, virusov ali osebnih podatkov. 
 • Rudarjenje kripto valut - Cryptomining: ustvarjanje kriptovalute (npr. bitcoinov) preko računalnika. Kriminalci skušajo to storiti z vašo strojno opremo in brez vaše vednosti. Tako je računalnik počasnejši in porablja elektriko.
OPOMBE

Prodajna ponudba storitve Varen splet


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: