2 meseca brezplačne naročnine

Akcija ne velja za pakete: Modri, Modri Svet, Modri Domači, Modri Net, Modri Domači, Modri poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket, Poslovni paket mobitel in internet, Paket SOS, Enotni paket, Telemetrija, Avtotelefon, Duet Pop, Moj D, Druga številka Najin D, Data paket, Brezžični internet, Mobilni net Start. Popust je na voljo do konca leta oziroma do odprodaje zalog.

Mobiteli

HTC U11

OCENA
Mnenja: 0  
HTC U11
HTC U11
HTC U11
HTC U11
HTC U11
HTC U11
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
HTC U11 srebrna
  • Vezava
  • Brez vezave
Barva
NAČIN PLAČILA 24
CENA Z VEZAVO
Posebna akcija
MOŽNOSTI VEZAVE
ŠTEVILO OBROKOV
ZNIŽAJTE CENO

Prijavite se in preverite stanje svojih točk v Programu zvestobe. Če v Program zvestobe še niste vključeni, to storite še danes. 

- 5,00 €
- 10,00 €
- 20,00 €
- 40,00 €

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Glavna kamera

12 M

Velikost pomnilnika

64 GB | do 33,56 GB na voljo za uporabnika

Ločljivost

2560 x 1440 točk, 534 PPI, 16 milijonov barv

HTC U11 odlikuje zaslon QUAD HD z zaščitnim steklom Gorilla Glass 5. 8-jedrni procesor Snapdragon 835 Mobile, interni spomin s 64 GB in pomnilnik s 4 GB RAM-a poskrbijo za izredno hitro delovanje. Omogoča snemanje v 4K-tehnologiji z načinom 3D Audio Hi-Res in Slow motion (1080 p). Kamera omogoča profesionalno kakovost tudi v RAW-formatu, poleg tega pa ima še Self timer, fleš Dual LED, f/1.7, senzor BSI, UltraSpeed auto-fokus, HDR, Hyperlapse Panorama in še več. Telefon se lahko pohvali z zvokom HTC BoomSound HI-FI, omogoča snemanje 3D Audio, vključuje 4 mikrofone in ima priložene slušalke. Telefon ima tudi umetno inteligenco.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • CENIK
  • DOBAVLJIVOST
  • SERVIS
Test na dlani s Tehnika
HTC U11

HTC U11

19. julij 2017

HTC U11 praktično nima slabih strani, saj blesti na vseh področjih: fotografiji, hitrosti, zmogljivosti, videzu, zaslonski sliki, avtonomiji baterije in uporabniškem vmesniku. Pa še vodoodporen je. Čeprav ste morda nekateri že pozabili, da HTC sploh še obstaja, je zdaj čas, da se ga ponovno spomnite. Škoda bi bilo namreč spregledati njegovega novega paradnega konja, ki prinaša tudi inovativnost na področju upravljanja. S pomočjo tehnologije Edge Sense lahko namreč mobitelu ukazujete s stiskanjem ohišja, kar je v marsikateri situaciji zelo priročno. Če torej iščete nov zmogljiv mobitel, obvezno dajte v ožji izbor tudi HTC U11, ki se je vrnil v velikem slogu.

Preberi test na tehniku