Sesalniki

Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2

Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2
Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2
Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2
Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2 bela
Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2 bela
Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2 bela
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Z novim robotskim sesalnikom Xiaomi Roborock (Mi Robot 2. generacije) bo čiščenje doseglo novo stopnjo učinkovitosti. Xiaomi Mi Robot 2 kot hibridni posebnež nudi učinkovito sesanje tal, svoje delo pa dokonča še s pomivanjem. Prednost Xiaomijevega novega pomočnika je velika 5200mAh zmogljiva baterija, ki zagotavlja kar do 2.5 ure čiščenja oz. do 250m2.

Čiščenje tal postane prijetno in enostavno. Opremljen je z inteligentnim intuitivnim sistemom, samodejno zazna spremembo površine in na tekstilnih površinah vklopi turbo sesalnik in poveča moč sesanja.

Robotski sesalnik je opremljen z kar 12 senzorji, kateri povečajo učinkovitost in hitrost sesanja površin v vašem domu. Opremljen je z laserjem (LDS), ki mu omogoča 360° skeniranje prostor, skupaj z algoritmom SLAM pa hitro preračuna najučinkovitejšo pot sesanja. Za preprečitev padcev poskrbi senzor za padce, žiroskop in merilnik hitrosti ter ultrazvočni radarski senzor.

Celotni delovni proces in nastavitve lahko enostavno upravljate z aplikacijo Mi Home. Pri prvi uporabi, vam robot poskenira in izriše tloris vašega doma, v nadaljnjih čiščenjih lahko izberete želen vzorec čiščenja, prostor čiščenja. Aplikacija vam nudi možnost postavitve virtualnega zida, ki ga robotski sesalnik ne bo prekoračil, čas čiščenja. Mi Robot 2 se bo ob nastavljenem času vklopil in pričel s svojimi opravili.

Nova funkcija Robotskega sesalnika omogoča pomivanje tal. Po končanem sesanju v posodo za pomivanje dodate vodo in že lahko prične s pomivanjem. S posebnim bioničnim sistemom za brisanje tal učinkovito in natančno dozira vodo, brez nepotrebnega izlivanja vode, sistem se takoj prekini ko se robot ugasni, pod seboj ne pušča odvečno vodo. Z načinom pomivanja omogoča baterija do 60 minutno delovanje.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Najboljša mnenja

OCENI
Roborock 2
Katja Lj (14. sep. 2018)

Super nakup! Hiter, pameten, s pomivalno funkcijo pa pobere tudi droben prah za sabo! Baterija drži dobro, glasnost pa je tudi v mejah normale, da ne moti.

Je bilo to mnenje koristno? 1
Xiaomi roborock 2
adonis senica (22. okt. 2018)

Fenomenalen pomočnik! Ko ga enkrat spustiš iz polnilca, se enostavno zaljubiš v njega. Pripomoček, ki postane član vseh gospodinjskih aparatov. Bom videl po 2-letih uporabe, če bo še delal, kupim takoj novega.

Je bilo to mnenje koristno? 1
BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE