Za penasta in lateks jedra ležišč blagovne znamke Vitapur-Hitex zagotavlja proizvajalec 2-letno garancijo. Ustrezno posteljno dno vpliva na daljšo življenjsko dobo jedra ležišča, zato vam v primeru uporabe ustreznega posteljnega dna priznamo dodatnih 8 let jamstva na jedro ležišča. Več o pogojih zavarovanje si oglejte na https://www.vitapur.si/garancija.

Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm

Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm

OCENA
Mnenja: 0  
Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm
Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm
Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm 180x200 cm
Hitex Set ležišča Lux Comfort Cott ET,180x200 cm in dveh letvenih dnov Regular Lux fiksno 90x200 cm 180x200 cm
  • PROGRAM ZVESTOBE
Velikost
cm
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

7 consko ležišče iz lateksa Hitex Cottanic Lux Comfort je visoko 20 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Jedro iz 100 % lateksa poskrbi za popolno prilagoditev telesu in spalnemu položaju, zraven tega pa lateks vzdržuje optimalno temperaturo in pretok zraka v ležišču. Ležišče je nadgrajeno z dodatno piramidno strukturo iz lateksa za točkovno razbremenitev telesa. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 30 °C. Stopnja trdote: T - od 75 do 95 kg, ET - nad 95 kg. Izjemno trpežno vpeto letveno dno Regular Lux fiksno poskrbi za pravilno podporo telesa in podaljšuje življenjsko dobo vašega ležišča. 5-consko letveno dno z nadstandardnim številom regulatorjev omogoča individualno nastavitev trdote posameznih letvic in tako omogoča odlično prilagajanje ležišča vašemu telesu. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve. Postavitev letvic je osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča, ki tako ostane suho in sveže skozi celo noč. Vpeto prožno letveno dno priporočamo za ležišča iz pene in lateksa, ki potrebujejo dodatno vzmetenje in ustrezno zračenje. Material: bukov les in regulatorji ter kape iz TPEE. Število letvic: najmanj 26. Ležišče iz 100 % lateksa najvišje kakovosti je zaradi svoje elastičnosti primerno za različne spalne položaje, za ljudi povprečne telesne zgradbe oz. osebe do 110 kg. 100 % lateks v jedru ležišča se zaradi svoje izjemne sposobnosti prilagajanja odlično zlije z vašim telesom in mu omogoča večji prostor ugreznitve v ramenskem in bočnem predelu ter najboljšo podporo v ledvenem delu. Dodatna piramidna struktura razbremeni točke pritiska na ležišče, za še udobnejši spanec. 7 različnih trdot v ležišču nudi odlično podporo in pravilen položaj telesa, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite razbremenjeno hrbtenico in pravilen fiziološki položaj med spanjem. Izjemne naravne sposobnosti lateksa, kot so prožnost, gostota in zračnost, skupaj z indivudialno izbiro trdote jedra glede na vašo težo in potrebe, predstavljajo sinonim za popolno ležišče po meri posameznika.
Snemljiva prevleka iz 100 % bombaža je pralna na 30 °C, ležišče je zato primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še