Če ste v obdobju od 5.12. 2022 do 28.2. 2023 kupili enega izmed izbranih televizorjev Hisense, lahko izkoristite posebno akcijsko ponudbo: zvočni sistem Hisense HS214 dobite za samo 1 €.

Kako do zvočnega sistema za 1 €?

  • Nakup izbranega televizorja Hisense v času trajanja akcije od 5. 12. 2022 do 28. 2. 2023
  • Izpolnite e-obrazec. Po ustrezno izpolnjenem e-obrazcu prejmete zvočni sistem po pošti z odkupnino 1 € (zvočni sistem prejmete najkasneje v roku 40 dni na naslov, ki ga zapišete v e-obrazcu).
  • Člani programa zvestobe e-obrazcu priložite kopijo Aneksa k pogodbi Programa zvestobe VALÚ KLUB (aneks naložite v e-obrazcu - okence, kjer je zahtevana kopija računa).
  • Upoštevali se bodo ustrezno izpolnjeni e-obrazci do vključno 15. 3. 2023.

POZOR: Upoštevani bodo računi, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na njihov naslov do vključno 15.3.2023. Na računu mora biti jasno razvidna številka računa, datum nakupa in modelna oznaka televizorja.

Več informacij najdete na: https://ts.si/hisense-akcija.

Izbor ostalih modelov televizorjev Hisense z akcijsko ponudbo najdete tukaj.

Hisense 65A63H 4K

Hisense 65A63H 4K

OCENA
Mnenja: 0  
Hisense 65A63H 4K
Hisense 65A63H 4K
Hisense 65A63H 4K
Hisense 65A63H 4K črna
Hisense 65A63H 4K črna
Hisense 65A63H 4K črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Odlični televizor, ki pričara vrhunsko izkušnjo gledanja vaših najljubših športnih vsebin ali filmov. Podrobnosti, ki so se do zdaj vedno izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz. Zdaj lahko slišite vse podrobnosti in se globlje povežete s serijami, filmi ali pa športnimi dogodki, ki jih imate radi. Zdelo se vam bo, kot da zvok prihaja od zgoraj, podobno kot v kinu. Profesionalni način za igre izboljša vaše možnosti za dosego zmag, ki se jih boste zapomnili za dolgo časa z občutnim zmanjšanjem vhodnega zamika. Delite video vsebine iz mobilnega telefona na televizor in se prepustite v več vsebinah na velikem zaslonu. Brezžična povezava podpira povezljivost Bluetooth in Wi-Fi.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še