Nov super zmogljiv Note
Samsung Galaxy Note9

Dosezite nedosegljivo.

Tistim, ki zahtevajo več, Galaxy Note vselej ponuja zmogljivo tehnologijo. Zdaj novi Samsung Galaxy Note9 prekaša tudi njihova visoka pričakovanja in se osredotoča na najpomembnejše v današnjem mobilnem svetu.

ZMOGLJIVOST

Dovolj zmogljiv mobitel, da vas lahko dohaja.

Brezkončen zaslon ima izjemen prikazovalnik od roba do roba, ki se preliva preko robov telefona in tvori povsem gladko in neprekinjeno površino, brez izboklin in okvirja. To je čisto, pravo in neprekinjeno steklo. Razprostira se prek celotne sprednje strani telefona in na robovih gladko preide v aluminijasto ohišje. Rezultat je čudovito ukrivljen, povsem simetričen in edinstven telefon.

Baterija

Predstavljamo zmogljivo celodnevno baterijo, ki zdrži do konca dneva z enim samim polnjenjem in je vseskozi v koraku z vašim življenjem.

Pomnilnik

Shranjujte več. Brišite manj. Z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 128 GB – ki ga lahko razširite do dodatnih 512 GB – boste imeli dovolj prostora za pomembne stvari.

Optimiziran za igranje

Povzdignite svojo mobilno izkušnjo igranja na novo raven. Samsung Galaxy Note9 vam med igranjem nudi visoko zmogljivost, zahvaljujoč najsodobnejšemu procesorju, ki omejuje časovne zaostanke, hladilnemu sistemu z vodo in ogljikom, ki pomaga pri preprečevanju pregrevanja, ter regulatorju zmogljivosti, ki temelji na umetni inteligenci ter zagotavlja gladko in dinamično igro.

Barve

Zaslon dopolnjuje enobarvni kovinski okvir, ki je na voljo v paleti živahnih barv – dodano mu je barvno skladno ali kontrastno pisalo S Pen, ki se zlije z vašim stilom.

Tehnologija bluetooth in popoln nadzor

Popolnoma novo pisalo S Pen se zdaj ponaša z zmogljivo tehnologijo bluetooth, ki vam s pritiskom na gumb omogoča nadzor kamere, predstavitev in aplikacij, ne da bi se pri tem dotaknili mobitela. Med risanjem, pisanjem in uporabo funkcije Sporočanje v živo je pisalo S Pen, zahvaljujoč tanki konici in 4096 stopnjam pritiska, intuitivno in naravno kot svinčnik na papirju.

Pametna kamera

Z novimi revolucionarnimi funkcijami skoraj ne boste mogli posneti slabe fotografije. Samsung Galaxy Note9 pametno prepozna, kaj vidite, in optimizira barvne nastavitve, kot so kontrast, temperatura beline, osvetlitev in še drugo. Ker zaznava mežikanje in zamegljenost, lahko ob pravem trenutku ponovno ustvarite posnetke.

Lastnosti

Vsebina kompleta