Samsung Galaxy A41

Samsung Galaxy A41

Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Samsung Galaxy A41 modra
Število in lastnosti glavnih kamer

3 | širokokotna (48 MP) | ultra širokokotna (8 MP) | globinska (5 MP)

Procesor

8| 2 GHz + 1,7 GHz

Ločljivost

2400 x 1080 točk, 431 PPI, 16 milijonov barv

Potopite se v velik 155,0 mm brezkončni U-zaslon Galaxy A41 pametnega telefona. Široko razmerje stranic zapolni zaslon z vsebino od roba do roba. Oglejte si svoje priljubljene videe, igre in predvajanje vsebin v živo na svetlem Full HD+ Super AMOLED zaslonu. Tanko, 7,9-mm ohišje in ergonomsko zaobljen zadnji del zagotavljata brezhiben oprijem ter enostavno krmiljenje po zaslonu. Naj vaša osebnost zasije z dinamičnim vzorcem v diamantno črni, beli in modri barvi. Z 48 MP glavno kamero bodo vse fotografije neverjetno razločne. 8 MP ultra širokokotna kamera ujame več, medtem ko lahko s 5 MP globinsko kamero poudarite glavni motiv. Širši pogled na svet ujemite s širšim zornim kotom ultra širokokotne kamere.
Globinska kamera s 5 MP omogoča spreminjanje polja globinske ostrine, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Napredna globinska kamera s 5 MP z vaših fotografij odstrani šum ozadja, da so videti bolj profesionalne.
Za edinstvene prizore podnevi ima Galaxy A41 25 MP sprednjo kamero, ki posname jasne fotografije v visoki ločljivosti. Sprotno ostrenje pri tem nežno zamegli ozadje in vaš obraz se znajde v središču pozornosti.
Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 3500-mAh baterijo imate dovolj moči za predvajanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. Galaxy A41 ima hiter procesor in velik pomnilnik, zato se lahko posvetite sedanjemu trenutku. Napredni osemjedrni procesor in 4 GB RAM-a prinašata tekoče in učinkovito delovanje. S 64 GB notranjega pomnilnika si boste prenesli več vsebin in jih izbrisali manj. Pomnilnik lahko še razširite s 512 GB microSD kartico. Z Game Booster aplikacijo lahko izboljšate uspešnost. Preprečite motnje in izboljšajte svojo igro z namenskim vmesnikom in enostavno dosegljivim menijem. Frame Booster skrbi za gladko tekočo grafiko z naravnim videzom gibanja. Še bolje boste igrali, ko se Game Booster nauči vaših vzorcev uporabe in z njimi optimizira baterijo, temperaturo in pomnilnik. Že od samega začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh ščiti najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. Galaxy A41 je opremljen z visokotehnološko biometrično avtentikacijo. Bralnik prstnih odtisov na zaslonu prepozna vaš prstni odtis, zato ste edini, ki lahko pritisne in telefon odklene z eno preprosto potezo.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE