Huawei P10

Huawei P10

Huawei P10
Huawei P10
Huawei P10
Huawei P10
Huawei P10
Huawei P10
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Huawei P10 modra
Glavna kamera

20 M

Velikost pomnilnika

64 GB | do 49,55 GB na voljo za uporabnika

Vrsta baterije

Li-Ion, 3200 mAh

*Huawei P10 bo imel ob registraciji, ki jo mora kupec opraviti v roku 30 dni od nakupa telefona, na voljo:
1. Dodatno 3-mesečno garancijo na zaslon, ki zajema brezplačno menjavo zaslona v primeru nenamerne škode.
2. Dodatno 3-mesečno garancijo za menjavo naprave, v kolikor se odkrije strojna napaka.
3. Dodatno leto proizvajalčeve garancije po preteku standardne dvoletne garancije proizvajalca – torej velja 3-letna garancija proizvajalca na napravo.
Dodatne garancije pridobijo z registracijo v aplikacijo HiCare, ki jo lahko brezplačno namestijo preko trgovine Google Play.

Huawei P10 poganja izjemno zmogljiv 8-jedrni procesor Kirin 960 z inteligentnim algoritmom učenja. V kombinaciji s 4 GB delovnega pomnilnika in 64 GB notranjega pomnilnika boste imeli na voljo dovolj prostora za vse fotografije, posnete z drugo generacijo dvojne kamere Leica, ki ima barvno lečo z 12 MP in monokromatsko lečo z 20 MP. Za še lepše samoportrete je tudi sprednja kamera z 8 MP nastala v sodelovanju z Leico. Kombinacija 12,95-centimetrskega zaslona, zmogljive baterije s 3200 mAh in super hitrega polnjenja si zares zasluži vse pohvale.

 

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • SERVIS
Test na dlani s Tehnika
Huawei P10

Huawei P10

28. marec 2017

Huawei P10 nadaljuje zgodbo, ki jo je začel njegov uspešen predhodnik P9. V primerjavi z njim sicer ne naredi takšnega preskoka, kot ga je P9 na področju fotografije, vseeno pa dvigne vse njegove karakteristike na višjo raven. Pričakovano se odlično odreže pri fotografiji, zaradi česar bo skoraj zagotovo postal zvesti pomočnik tudi marsikaterega profesionalnega fotografa, zahvaljujoč svoji surovi moči pa tudi na drugih večpredstavnostnih področjih ne zaostaja. Težko bi rekel, da je Huawei P10 kakršenkoli kompromis, saj je vse naloge, ki sem mu jih zadal, opravil vrhunsko. Kako se bo obnesel proti valu močne konkurence, pa bo pokazal čas. Občutek mi sicer pravi, da bo dobro branil svojo trdnjavo in da se ne bo kar tako umaknil z najvišjih stopničk. Če v tem trenutku kupujete nov mobitel, vam zagotavljam, da vas P10 ne bo razočaral v nobenem pogledu.

Preberi test na tehniku