Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm

Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm

OCENA
Mnenja: 0  
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm črna
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm črna
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm črna
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46 mm črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Huawei pametna ura Watch GT PRO vas bo navdušila. Samo en dvig zapestja vas loči do poznavanja ure sončnega in luninega vzhoda ter zahoda, 8 luninih faz (kot so mlada, polna luna, luna prve četrtine…) in plimovanja, kar vam olajša pripravo za pustolovščine na prostem. Funkcija Route Back beleži vašo pot in uporablja GPS za natančnejše določanje položaja. Ko je GPS signal prešibak, vas ura na to opozori. V takšnih okoliščinah lahko za pot nazaj uporabite že opravljeno pot. Vgrajen višinski barometer zazna spremembo zračnega tlaka in vas opomni na prihod slabega vremena.

S 5 minutami brezžičnega hitrega polnjenja lahko uro uporabljate do 10 ur. Podpira tudi povratno polnjenje s telefona, ko na voljo nimate polnilnika. Pametna ura z enim ponjenjem deluje do 2 tedna. Na uro lahko shranite do 500 pesmi in jo enostavno povežete s Hawei FreeBuds Pro, kar vam omogoča tek ali hojo brez telefona. Prek Bluetooth povezave s telefonom lahko sprejemate, zavračate ali utišate klice in preverjate zgodovino klicev kar na uri. Huawei Share OneHop omogoča hiter prenos fotografij iz telefona na uro ali obratno.

Strokovni osebni trener na dosegu roke. Podpira natančno sledenje podatkov za več kot 100 načinov vadbe, vključno s 17 profesionalnimi načini in 85 načini po meri. Poleg tega se ponaša z več kot 10 tekaškimi načini z glasovnim vodenjem, ki vam podaja predloge za boljše treniranje. Izbirate lahko med 6 načini spremljanja vadbe (veslanje, eliptična vadba, tek in hoja na prostem ali v zaprtih prostorih). Med vadbo ura meri VO2max, ki predstavlja največjo stopnjo porabe kisika. Poraba VO2max odraža kardiorespiratorno sposobnost in vzdržljivost pri vadbi. Novi način Golf Mode lahko inteligentno analizira držo nihanja in nudi referenčne podatke za izboljšanje hitrosti in frekvence nihanja. Pametna ura ponuja izčrpne podatke tudi pri zimskih športih, kot so srčni utrip, povprečna hitrost, največji naklon, proga in razdalja za tek na smučeh, smučanje in deskanje na snegu. Poleg tega lahko prejmete tudi glasovna opozorila, če kateri koli podatek presega običajno vrednost.

Nadgrajeni LED in vrhunsko zunanje steklo na zadnji strani sodelujeta z inteligentnim algoritmom AI, kar učinkovito zmanjša porabo energije ob natančnem merjenju SpO2 ali srčnega utripa, kar vam zagotavlja daljšo zaščito z enim polnjenjem. Z merjenjem SpO2 lahko zaznate raven kisika v krvi ne glede na to, ali delate ali plezate. Huawei Watch GT 2 Pro temelji na tehnologiji TruRelax™ in ponuja celodnevno spremljanje stresa ter skrbi za vaše zdravje 24 ur na dan. Tehnologija TruSleep™ 2.0 pa sledi in diagnosticira 6 pogostih težav s spanjem, hkrati pa ponuja predloge za boljši počitek. Medtem ko med spanjem ura spremlja vaš srčni utrip, analizira vaše dihanje in dodeli oceno vaše splošne kakovosti spanja.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS