Logitech Ženski komplet (M650, K380, C270) in darilo

Logitech Ženski komplet (M650, K380, C270) in darilo

OCENA
Mnenja: 0  
Logitech Ženski komplet (M650, K380, C270) in darilo
Logitech Ženski komplet (M650, K380, C270) in darilo rožnata
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Miška Logitech M650
Logitech Signature M650 je srednje velika brezžična miška. Povežete jo lahko na skoraj katerokoli napravo prek tehnologije Bluetooth ali priloženega USB sprejemnika Logi Bolt. Ponaša se s prilagodljivimi, izjemno tihimi gumbi in koleščkom SmartWheel, ki samodejno preklaplja med načinoma natančnega in hitrega vrtenja.

Tipkovnica Logitech K380
Brezžična tipkovnica Logitech K380 z Bluetooth povezljivostjo je idealen partner za vse vaše naprave. Omogoča popolnoma enostavno preklapljanje med računalnikom, tablico in pametnimi telefoni. Podpira in se prilagodi MacOS, Windows, iOS, tvOS, Android in Chrome OS okoljem. Ponaša se s kompaktno zasnovo in dolgo življensko dobo baterij.

Kamera Logitech C270
Za videoklice bo poskrbela 720p HD kamera. Vgrajen ima mikrofon s sistemom za odpravo šumov, ponaša pa se z univerzalno zaponko, primerno za vse vrste zaslonov.

Kar dve darili
Kot darilo dobite podlogo ter nahrtbnik za lažjo uporabo kompleta. Podloga za miško Logitech Pad Studio Series je narejena za udobno delo z miško. Nahrbtnik je primeren za vse računalnike velikosti do 15,6" inch.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS