HP HyperX Gaming set 2

HP HyperX Gaming set 2

OCENA
Mnenja: 0  
HP HyperX Gaming set 2
HP HyperX Gaming set 2
HP HyperX Gaming set 2
HP HyperX Gaming set 2
HP HyperX Gaming set 2 črna
HP HyperX Gaming set 2 črna
HP HyperX Gaming set 2 črna
HP HyperX Gaming set 2 črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Digitalni bon ‘22

Za ta izdelek lahko unovčite digitalni bon ‘22. Izdelek dodajte v košarico in sledite navodilom za vnos osebnih podatkov.

Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Vrhunski gaming set, ki vključuje tipkovnico HyperX Alloy Origins™ RGB, miško HyperX Pulsfire Dart™ in brezžične Slušalke HyperX Cloud Core™ Wireless.

Tipkovnica HyperX Alloy Origins™ RGB

Vrhunska tipkovnica polne velikosti, ki jo odlikujejo mehka mehanska stikala. Vsebuje tri nastavljive kote nagiba in se ponaša z večbarvno RGB osvetlitvijo. Ohišje je izdelano iz letalskega aluminija z vgrajenim pomnilnikom za tri profile.

Miška HyperX Pulsfire Dart™

Ergonomsko oblikovana miška z oblazinjenimi stranskimi ročaji iz usnja za udobno uporabo. Optični senzor Pixart 3389 poskrbi za izjemno natančnost, ki jo potrebujete za igranje videoiger. Qi certifikat za brezžično polnjenje zagotavlja do 50 ur uporabe s samo enim polnjenjem.

Slušalke HyperX Cloud Core™ Wireless

HyperX Cloud Core Wireless s prostorskim zvokom DTS® Headphone:X® zagotavlja jasen in natančen položajni zvok za bolj poglobljeno igralno izkušnjo. Slušalke vsebujejo udobno spominsko peno in mehko usnje, ki zagotavljata udobje za dolge igralne seanse. Slušalke se lahko pohvalijo tudi z vrhunskim snemljivim mikrofonom s funkcijo odpravljanja šumov.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS