HP HyperX Gaming set 1

HP HyperX Gaming set 1

OCENA
Mnenja: 0  
HP HyperX Gaming set 1
HP HyperX Gaming set 1
HP HyperX Gaming set 1
HP HyperX Gaming set 1
HP HyperX Gaming set 1 črna
HP HyperX Gaming set 1 črna
HP HyperX Gaming set 1 črna
HP HyperX Gaming set 1 črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Digitalni bon ‘22

Za ta izdelek lahko unovčite digitalni bon ‘22. Izdelek dodajte v košarico in sledite navodilom za vnos osebnih podatkov.

Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Vrhunski gaming set, ki vključuje tipkovnico HyperX Alloy Core RGB™, miško HyperX Pulsefire Core™ RGB in brezžične slušalke HyperX Cloud Stinger™ Core 7.1.

Miško HyperX Alloy Core™ RGB je izdelal priznan proizvajalec Kingston, ki je znan po visoko kakovostnih izdelkih za računalništvo in gaming. Odlikuje jo ergonomska oblika in zelo natančen in brezhiben senzor Pixart 3327. Vgrajenih ima 7 gumbov, za vrhunski izgled med intenzivnim igranjem iger pa bo poskrbela še RGB osvetlitev.

Alloy Core je kakovostna gaming tipkovnica, ki jo odlikujejo mehka membranska stikala. Ponaša se z RGB večbarvno osvetlitvijo in vsebuje tihe in odzivne tipke s funkcijo anti-ghosting. Odporna je tudi proti razlitju tekočin.

Brezžične slušalke Cloud Stinger Core 7.1 proizvajalca Hyperx so primerne za vse, ki si želijo odličnega zvoka in priročnosti hkrati. Slušalke se ponašajo z brezžičnim delovanjem, ki omogoča povezovanje z računalnikom. Zvok slušalk je izjemno kakovosten in jasen in zagotavlja popolnoma jasen in čist zvok. Odlikujejo jih pa tudi izjemno kakovostni in globoki basi.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS