Igralne konzole in igre

EA Igra Need for Speed Payback - za PS4

OCENA
Mnenja: 0  
EA Igra Need for Speed Payback - za PS4
EA Igra Need for Speed Payback - za PS4
  • Brez vezave
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Need for Speed, ena izmed najbolje prodajanih serij računalniških iger na svetu, se boljša kot kdaj koli prej vrača z novo uspešnico akcijske vožnje Need for Speed Payback. Dogajanje je postavljeno v podzemlje mesta Fortune Valley, kjer boš zbral svojo ekipo za maščevanje zločinskemu kartelu The House, ki ima pod palcem mestne igralnice, zločince in policijo. V tem raju za pokvarjene hazarderje so stave visoke in hiša vedno zmaga. Igraš lahko v vlogi različnih likov, kot so dirkač Tyler, nastopač Mac in šoferka Jess. Vsak voznik se mora udeležiti dirk, nalog in izzivov, s katerimi si pribori spoštovanje podzemlja, ter tekmovati v najbolj nevarni dirki, da bi končno premagal kartel. Tvoj avtomobil je v središču vsega, kar počneš. Z več možnostmi za prilagajanje zmogljivosti in videza kot kdaj koli prej ustvari edinstvena vozila. Ko boš v epskih dirkah bežal pred policijo, boš njihovo zmogljivost prignal do meje. Z drugimi dirkači se spusti v neposreden spopad v dirkah na cestah in zunaj njih ter se podaj v kanjone, puščave, gore in mesto. Povišaj stave in stavi več valute v igri na dirke, izzive in naloge ter pomnoži svoje zaslužke ali pa tvegaj, da ostaneš brez vsega. Če se želiš pobahati pred drugimi, se poveži preko priporočil sistema Autolog in tekmuj s svojimi prijatelji ter - prvič - tudi s potencialnimi tekmeci. Na tvoji lestvici najboljših bodo drugi igralci, ki so v znanju primerljivi s tabo, tako da boš videl, kje se uvrščaš na svetu. Need for Speed Payback prinaša neverjetno napeto akcijsko izkušnjo vožnje - od norih ropov do uničujočih bitk med avtomobili in osupljivih vnaprej pripravljenih dogodkov.

KLJUČNE MOŽNOSTI

Od stare kripe do serijskega modela in super avtomobila: Brez omejitev prilagodi zmogljivost vozila s petimi različnimi razredi avtomobilov (poleg terenskih, dirkaških in drift avtomobilov, so na voljo še posebni modeli za dirke v pospeševanju in pobege pred policijo) ter premagaj konkurenco v vsaki dirki, nalogi ali izzivu. V igri poišči zapuščena vozila in od temeljev naprej zgradi svoj popolni avtomobil. Zbiraj, osvoji ali kupi najbolj vroče nadomestne dele in ustvari vozni park popolnih dirkaških strojev.
Doživi akcijsko vožnjo iz svoje domišljije: Odigraj eksplozivno pustolovščino skozi oči treh različnih junakov, ki imajo isti cilj: maščevanje za vsako ceno. Tyler, Mac in Jess združijo moči, da bi poravnali račune in v najzahtevnejši dirki premagali kartel The House. Spusti se v vedno bolj napete spopade s policijo, dirkaj proti tekmecem po vsem mestu ter vozi po cestah in zunaj njih skozi gore, kanjone in puščave.
Tvegane dirke: Udeleži se dirk, v katerih lahko veliko tveganja prinese veliko nagrado. Vrnitev napetih policijskih pregonov pomeni, da stave še nikoli niso bile tako visoke. Stavi svoj ugled in se v dogodkih med kampanjo pomeri s svojimi prijatelji ali potencialnimi tekmeci preko priporočil Autolog. Prav tako se lahko spustiš v neposredne spopade za čim boljšo uvrstitev na tradicionalnih spletnih lestvicah najboljših voznikov.

  • CENIK