Ugodnost 5 let garancije velja za vse hladilnike, pralne stroje in določene modele sesalnikov kupljene v obdobju med 2.9. in 1.12.2019. Dodatno garancijo si zagotovite z registracijo najkasneje do 60 dni od dneva nakupa preko www.samsung5letgarancije.

Prihranek pri nakupu izdelka je izračunan kot razlika med priporočeno maloprodajno ceno dobavitelja in ceno na obroke, ki velja za člane Programa zvestobe na dan 7. 11. 2019, saj Telekom Slovenije izdelka nima v redni prodaji, ampak zgolj na obročno plačilo v Programu zvestobe

Sesalniki

Samsung Pokončni akumulatorski sesalnik VS60K6050KW/GE

OCENA
Mnenja: 0  
Samsung Pokončni akumulatorski sesalnik VS60K6050KW/GE
Samsung Pokončni akumulatorski sesalnik VS60K6050KW/GE
Samsung Pokončni akumulatorski sesalnik VS60K6050KW/GE bela
Samsung Pokončni akumulatorski sesalnik VS60K6050KW/GE bela
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

S svojim 160 W motorjem prinaša ekstremno moč sesanja, 3-krat večjo od standardnih modelov. Deluje kot 2 sesalnika v 1, da lahko očistite najrazličnejše površine. Kot »pokončni« sesalnik je idealen za velike talne površine, vendar z enostavnim dvigom s snemljivega podstavka postane odličen za čiščenje manjših površin, preprog ali pohištva. 21,6 V litij-ionska baterija prav tako neprekinjeno deluje do 60 minut. EZClean tehnologija omogoča enostavno in higienično odstranjevanje prahu ali različnih ostankov, tudi dolgih las. EZClean posodo za prah lahko izpraznite s preprostim potegom za vzvod, nato EZClean krtačo enostavno izvlecite iz bobna. Posebna oblika za lažje rokovanje uporabniku omogoča bistveno lažje gibanje in čiščenje s kar najmanj napora. Krtača, vrtljiva za 180 stopinj, se natančno obrača okoli ovir, medtem ko njena velika kolesca zagotavljajo mirnejše in stabilnejše gibanje.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS