Sesalniki

Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra

OCENA
Mnenja: 0  
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra srebrno-modra
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra srebrno-modra
Dyson Pokončni sesalnik V11 Absolute Extra srebrno-modra
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Najmočnejši in najpametnejši sesalnik doslej. Dvakrat močnejše sesanje kot pri kateremkoli drugem brezžičnem sesalniku. Zdaj na voljo v večjem formatu.Patnentiran. Motor Dyson Hyperdymium ™ se vrti do 125.000 vrtljajev v minuti, da ustvari dvakrat močnejše sesanjekot katerikoli brezžični sesalnik.¹ Dysonovi patentirani cikloni ustvarjajo centrifugalne sile do 79.000 g, ki v posodi ujamejo droben prah in umazanijo, tako da vaš sesalnik nikoli ne neha sesati.Zmogljivo sesanje Dyson
ujame 99,99% prahu in bakterij do velikosti 0,3 mikrona. Izpuščate čistejši zrak kot zrak, ki ga vdihnete.
Inteligentno optimizira čas in moč sesanja na vseh vrstah tal.Tehnologija Dyso DLS (Dynamic Load Sensor) v čistilni glavi High Tourque spremlja odpor tal na ščetke kar 360-krat na sekundo in samodejno prilagodi moč za različne tipe tal, da ustvari pravilno ravnovesje moči in časa delovanja - vsakič, ko to potrebujete.
Ščetine iz ogljikovih vlaken. Črne antistatične nitke iz ogljikovih vlaken sproščajo droben prah iz trdih tal.
Trde najlonske ščetine prodrejo globoko v preprogo, da odstranijo tudi umazanijo, ki je prodrla med njena vlakna. Inteligentno poročanje v realnem času. LCD zaslon prikazuje preostali čas delovanja in druge informacije v realnem času, kot so način napajanja, opomniki za vzdrževanje filtra in poročila o blokadi. Enostavno preklapljajte med tremi načini napajanja
Samodejni način samodejno prilagaja sesalno moč za vse vrste tal. Eko način je
idealen za daljše čiščenje vseh vrst tal.
Turbo način zagotavlja dvakrat močnejše sesanje kot pri kateremkoli drugem brezžičnem sesalniku za najbolj intenzivno čiščenje v trenutku.
Vsestranskost brezžične tehnologije Dyson olajša čiščenje celotnega doma.
Enostavno praznjenje. Velik koš za neprekinjeno čiščenje s sistemom 'point and shoot', zaradi česar je praznjenje enostavno in higiensko.
Elegantno shranjevanje. Preprosto spustite vakuumsko napravo Dyson V11 ™ v stensko polnilno ploščo, pripravljeno za prijem in ponovno odstranjevanje.
Dodatna orodja za različne naloge
5 Dysonovih orodij za večnamensko čiščenje celotnega doma in avtomobilov. Vključno z mini motoriziranim orodjem za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov iz oblazinjenih površih in tesnih prostorov.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK