Če ste kupili pralni ali sušilni stroj BOSCH v obdobju med 15.9.2019 in 15.1.2020 lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta originalne podaljšane garancije proizvajalca). Dodatno garancijo si zagotovite z registracijo najkasneje v roku 30 dni od dneva nakupa preko https://www.bosch-home.com/si/

Izdelani, da trajajo - pralni ter pralno-sušilni stroji Bosch z motorjem EcoSilence Drive z 10-letnim jamstvom na motor. Za dodatno jamstvo se najkasneje v 8 tednih od dneva nakupa registrirajte na https://www.bosch-home.com/si/mybosch.

Pralni in sušilni stroji

Bosch Pralni stroj WAN280A1

Bosch Pralni stroj WAN280A1
Bosch Pralni stroj WAN280A1
Bosch Pralni stroj WAN280A1
Bosch Pralni stroj WAN280A1 bela
Bosch Pralni stroj WAN280A1 bela
Bosch Pralni stroj WAN280A1 bela
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Pralni stroj s tehnologijo ActiveOxygen zagotavlja higienično pranje vašega perila, tudi pri 20 °C.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS

Najboljša mnenja

OCENI
super opere
Anonimni uporabnik (9. dec. 2019)

Ta pralni stroj ne dobi vseh zvezdic samo zaradi svojega videza. Je zelo monotono oblikovan, bolj staromodno. Drugače dela super, vse brez problema. Nastavitve programov so varčne. Na telekomu so zelo prijazni glede kakršnihkoli reklamacij. Super aparat, za super ceno.

Je bilo to mnenje koristno? 0
pralni stroj
Anonimni uporabnik (4. dec. 2019)

za nekatere, kot je Candy serviser zaračunava za menjavo gume na vratih toliko, da se bolj splača kupiti nov pralni stroj. Najverjetneje bo to ta stroj. Odlikuje se po veliko činiteljih, med ostalim, zelo tiho delo motorja.

Je bilo to mnenje koristno? 0