Na vsa orodja Makita (razen za serije BFT/DFT in BFL/DFL, motorje Briggs & Stratton, motorje Honda, pnevmatska orodja, kompresorje, akumulatorje, polnilnike in akumulatorske svetilke), kupljena v Sloveniji, podaljšujemo garancijo na 3 leta. Za vse Li-ion akumulatorje, kupljene posamično ali v kompletu z akumulatorskim orodjem, nudimo podaljšano garancijo na skupno 2 leti. Za podaljšanje garancije se v roku 4 tednov po nakupu registrirajte na spletni strani https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=si. Garancijsko obdobje začne teči z datumom nakupa.

Z nakupi na obroke do dodatnih točk zvestobe

Nakup izdelka vam prinaša dodatne točke programa zvestobe. Dostava je brezplačna. Ponudba velja do od 1. 8. 2020 do 31. 8. 2020 oz. do razprodaje zalog. Točke pridobite za dostavljene izdelke ob rednem dodeljevanju, to je 5. v naslednjem mesecu.

Orodje
  • PRIDOBI 100 TOČK
  • DODATNA GARANCIJA

Makita Akumulatorski vibracijski vrtalnik-vijačnik HP457DWE

OCENA
Mnenja: 0  
Makita Akumulatorski vibracijski vrtalnik-vijačnik HP457DWE
Makita Akumulatorski vibracijski vrtalnik-vijačnik HP457DWE modro-zelena
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Makita HP457DWE akumulatorski vibracijski vrtalni vijačnik z zmogljivim 18 V litij-ionskim akumulatorjem kapacitete 1,5 Ah se pohvali s hitrovpenjalno glavo. Odlikuje ga kovinska zasnova zobnikov. Za vsestransko uporabnost in popolnoma nadzorovano delo je na voljo regulacija vrtljajev oziroma hitrosti. Udobno, varno ter priročno delo z akumulatorskim vibracijskim vrtalnim vijačnikom skrbita ergonomsko oblikovan gumiran ročaj za odličen oprijem in priročno nameščeno stikalo za spreminjanje smeri vrtenja.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS