Orodja imajo 2 leti garancije in možnost podaljšanja garancije za dodatno leto (na skupno 3 leta). Vse baterije in polnilci imajo 2 leti garancije brez možnosti podaljšanja! Garancijo za vrtna orodja lahko podaljšate na povezavi: https://www.bosch-garden.com/si/sl/vrtnaorodja/mybosch/index.jsp.

Za podaljšanje garancije je treba orodje registrirati v roku štirih tednov po nakupu. 

Z nakupi na obroke do dodatnih točk zvestobe

Nakup izdelka vam prinaša dodatne točke programa zvestobe. Dostava je brezplačna. Ponudba velja od 1. 9. 2020 do 30. 9. 2020 oz. do razprodaje zalog. Točke pridobite za dostavljene izdelke ob rednem dodeljevanju, to je 5. v naslednjem mesecu.

Košnja in urejanje vrta
  • HIT POLETJA
  • PRIDOBI 300 TOČK

Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400

OCENA
Mnenja: 0  
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400 zelena
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400 zelena
Bosch Robotska kosilnica Indego S+ 400 zelena
  • Program zvestobe
Barva

Vse cene so vam na voljo tukaj.

Popolnoma avtonomna in pametna košnja: Indego ne kosi naključno, temveč izračuna optimalno pot košnje s pomočjo navigacijskega sistema LogiCut. unkcija Auto Calendar ti pomaga pripraviti optimalni urnik košnje, ki se prilagaja tudi vremenu – dežju in visokim temperaturam. a vrtove vseh oblik: Indego S+ omogoča košnjo tudi na do 3 ločenih območjih (funkcija MultiArea) ter uporabo do 3 polnilnih postaj. Preprosto in udobno upravljanje s pomočjo nove, posodobljene aplikacije na pametnem telefonu. edno najnovejša: vse programske posodobitve prihodnjih izvedb Indega bodo na voljo tudi za obstoječe različice. S strategijo košnje po vzporednih linijah se spreminja smer košenja po linijah z vsako novo košnjo, tako da se trava ne utrudi Glasovno upravljanje: Indego S+ je prva kosilnica na trgu, ki je združljiva z Amazonovim sistemom Alexa.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS