Navigacijske naprave

Garmin Navigacija Camper 780 LMT-D

OCENA
Mnenja: 0  
Garmin Navigacija Camper 780 LMT-D
Garmin Navigacija Camper 780 LMT-D črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Pregledno prikazana navigacija
Ta 17,65 cm satelitska navigacijska naprava GPS ima svetel zaslon na dotik, ki sega od roba do roba, zato si lahko preprosto ogledate pomembne informacije.


Načrtovane poti po meri
Naprava Camper 780 upošteva velikost in maso avtodoma in poišče najprimernejšo načrtovano pot1. Shranite lahko tudi profile za več vozil ali prikolic.


Izognite se prometnim zastojem
Storitev prometnih informacij Garmin vključuje digitalne prometne informacije in je takoj pripravljena za uporabo.


Seznanite se z razmerami na poti
Za dodatno obveščenost o razmerah poskrbijo opozorila za voznika, ki vas opozorijo na strme naklone, ostre ovinke, omejitve mase in druge posebnosti. Ogledate si lahko tudi podrobne informacije o nadmorski višini, da se lahko pripravite na strme naklone na načrtovani poti.


Poiščite najboljše kampe
Za lažje iskanje najprimernejših krajev za postanek satelitska navigacijska naprava Camper 780 vključuje veliko zbirko podatkov o kampih za avtodome ponudnikov ACSI in Campercontact ter brezplačna postajališča ponudnika Trailer's PARK, ki jih lahko filtrirate po ceni, storitvah in drugih lastnostih. Satelitska navigacijska naprava prikaže tudi počivališča in druge storitve na načrtovani poti. Poiščete jih lahko tudi tako, da s prstom preprosto premaknete zemljevid. Oglejte si še več informacij in poiščite lokalne destinacije ponudnikov TripAdvisor, Foursquare in številnih drugih.


Prostoročne funkcije
Roke imate lahko ves čas na volanu, hkrati pa uporabljate pametne funkcije, kot so prostoročno klicanje, pametna obvestila združljivega pametnega telefona in glasovno upravljanje navigacije. Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi® omogoča preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme.


Dodatne možnosti s programom
Ko prenesete brezplačni program Garmin Drive™ v združljiv pametni telefon, je na voljo še več možnosti. Ogledate si lahko prometne informacije v živo, napredne vremenske informacije in uporabite številne druge možnosti neposredno v napravi Camper 780.


Brezskrbna vzvratna vožnja
Ali potrebujete pomoč pri vzvratni vožnji iz ozkih ulic? Naprava Camper 780 je združljiva z vzvratnima kamerama BC™ 30 in BC 40. Namestite jo za boljši pregled nad dogajanjem za vozilom.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS