VR-očala

HTC Virtualna očala Vive Pro Kit

OCENA
Mnenja: 0  
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit črna
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit črna
HTC Virtualna očala Vive Pro Kit črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Teleportirajte se okoli brezmejnih virtualnih svetov, udobno nameščeni  za svojo mizo, ali ustvarite poseben prostor za igranje v sobi, kjer se lahko fizično sprehajate. SteamVR ™ sledenje ponuja najboljšo možno izkušnjo, zato igrajte tako, kot vam ustreza – sede ali stoje.
VIVE Pro zagotavlja resnično natančno sledenje vašemu gibanju v vseh smereh, ultra živahne barve, neverjetno visok kontrast in ultra-realistični zvok. VIVE Pro je zasnovan za VR profesionalne kakovosti, optimiziran od zgoraj navzdol za ergonomsko udobje. 
Teža slušalk je enakomerno razporejena, da se doseže uravnoteženo težišče. Sama očala ustreza širokemu razponu oblik in velikosti glave in so nastavljiva za različne očesne razdalje. VIVE Pro je idealen za daljše seje v VR-ju.
Prevzel vas bo tudi z zvočno kuliso - poslušajte vsak svet, kot ga je zamislil njegov ustvarjalec. Očala in slušalke s certifikatom Hi-Res so zdaj integrirane s 3D prostorskim zvokom za zagotavljanje resničnega prostorskega zvoka. Zmogljiv ojačevalnik poganja slušalke z visoko impedanco in ustvarja zvočne slike, ki bodo spremenile vaš svet. Dvojni mikrofoni omogočajo aktivno odpravljanje hrupa, v »opozorilnem« in »pogovornem« načinu pa zagotavljajo da slišite svojo resnično okolico, medtem ko ste potopljen v virtualni svet.
 

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS