Fotoaparati

Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422

OCENA
Mnenja: 0  
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422 črna
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422 črna
Kodak Kompaktni digitalni fotoaparat AZ422 črna
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Odkrijte svet ustvarjalnosti na dosegu roke. Kodak digitalni fotoaparat AZ422 je odlična kamera za vašo strast do fotografije. S 20 milijoni slikovnih pik, 42-kratnim optičnim zoomom in širšim kotnim objektivom od tradicionalnih modelov lahko ta fotoaparat postane vaš novi najboljši prijatelj.

42 x optični zoom
Ko se želite približati, vendar ne preveč blizu. Zaslon, ki prinaša 42-kratni optični zoom pri AZ422, vas bo spravil v tesen prostor, ne da bi vas spravil v tesen prostor.

24 mm širokokotne leče
Za tiste čase, ko je v zgodbi veliko več, se zanašajte na prijazen 24-milimetrski objektiv AZ422. Ne zgrabite le dela večje slike, dobite vse.

HD Video
Nihče ne želi držati pozo?!… in z videoposnetki visoke ločljivosti 720p,  jih ne potrebujejo. Zajemite vse akcije z gumbom za snemanje z enim dotikom in shranite te dragocene spomine v gibanju.

20 miljonov slikovnih pik
20 milijonov slikovnih pik omogoča zajemanje resnične jasnosti slik - ne da bi pri tem izgubili kakovost, ko jih spremenite kasneje. Obrežite, povečajte in uživajte!

OIS
Ko se boste tresli, bo Kodak kril vaš hrbet. Naj nastavitev optične stabilizacije poskrbi, da bodo slike vedno odlične.

22 načinov slikanja
Pustite, da fotoaparat za vas pripravi nekaj osnovnih del. Z 22 načinov izbire (vključno s športom, ognjemetom, posnetkom premikanja, ribjim očesom in še veliko več) se bodo te nastavitve fotoaparata samodejno prilagodile glede na svetlobo, gibanje in splošno kakovost, odvisno od tega, kateri prizor ste izbrali. Naj ti načini fotoaparata poskrbijo za tehnične vidike in se posvetite zgolj slikanju.

3" LCD zalson
Dobite slike takoj takšne, kot ste jih želeli. S 3-palčnim zaslonom LCD lahko vidite vse, kar fotografirate in si preprosto prilagodite nastavitve. Lepo je vaditi umetnost, saj boste vedeli, da bodo vaše fotografije izšle točno tako, kot ste načrtovali.

Bodite del naše družine KODAK fotografov. Digitalni fotoaparati KODAK PIXPRO - povej svojo zgodbo.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS