0

iPad

 

Tako zmogljiv. Enostaven za uporabo. Vsestranski. Zasnovan prav za vse, kar te veseli. Za delo, zabavo, ustvarjanje, učenje, povezanost in še več. Vse to za neverjetno ceno.

Že od 24 x 16,90 € + 100 točk.

KUPI
 

Zmogljivost

Čip A13 Bionic zagotavlja hitrejšo CPE in hitrejše delovanje grafike, med drugim pa tudi zmogljivejšo tehnologijo Neural Engine. S celodnevnim delovanjem baterije lahko ustvarjaš, delaš, se zabavaš in še več.

Čip A13 Bionic

 
 
 

Zaslon

Osupljiv 10,2-palčni zaslon Retina je popoln za natančno slikanje, za delo na projektu ali za gledanje filma.

Tehnologija True Tone omogoča udobno gledanje pri vsaki svetlobi

 
 

Kamere

Uživaj v še bolj izjemnih videoklicih s funkcijo Center Stage in kamero z ultra širokokotnim objektivom in 12 milijoni slikovnih pik. Zadnja kamera z 8 milijoni slikovnih pik zajame ostre, živahne slike in videe.

Funkcija Center Stage ti sledi, zato si vedno v kadru

Povezovanje

Z vgrajenima hitrima omrežjema Wi-Fi in LTE gigabitnega razreda lahko prenašaš, nalagaš in pretakaš vsebino doma ali na poti.

Hitri omrežji Wi-Fi in LTE

 
 

Dodatki

Daj svoji domišljiji prosto pot s pisalom Apple Pencil. Ustvari umetniško delo, nariši, kar vidiš, ali zapiši, kar slišiš. Natipkaj svojo naslednjo odlično knjigo – ali poročilo o naslednji odlični knjigi – s tanko in lahko tipkovnico Smart Keyboard.

Označi katerikoli posnetek zaslona

iPadOS in aplikacije

iPadOS je zmogljiv in enostaven za uporabo ter ga lahko začneš uporabljati takoj. V trgovini App Store je na voljo več kot milijon aplikacij, zasnovanih samo za iPad, med katerimi lahko najdeš pravo aplikacijo, oblikovano prav za to, kar te veseli.

 
 
 

Zakaj iPad

Le iPad je iPad.

Enostaven za uporabo

iPad s svojim velikim, zmogljivim zaslonom Multi-Touch omogoča, da na preprost način opraviš vse.

Tako zmogljiv

Zaženi aplikacije, kot so Microsoft Office, Adobe Photoshop in grafično zahtevne igre. iPad je pripravljen na vse.

Prenosen

Izredno tanka, lahka in vzdržljiva zasnova, hitro mobilno omrežje in Wi-Fi ter celodnevno delovanje baterije.

Vsestranski

Ko ga potrebuješ, lahko postane tvoja beležka, filmski studio, optični bralnik, mobilna pisarna ali platno.

Primerjaj

Poišči pravi iPad zase.

Ime izdelka
11-palčni iPad Pro
iPad Air
iPad
Slike
 
 
 
 
 
 
Obdelava
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nakup
Kratek pregled
Čip
Kapaciteta
Kamera
Mobilna povezava
Združljivost s pisalom
Združljivost s tipkovnico

Dodatki

Naredi še več z iPadom.

Odkrij tipkovnice, ovitke, pokrove, Apple Pencil, AirPods in več.

 

Izjave o omejitvi odgovornosti

Zmogljivost: Izjave o zmogljivosti temeljijo na primerjavi s predhodno generacijo.

Napajanje in baterija: Čas delovanja baterije je odvisen od uporabe in konfiguracije. Za več informacij obišči apple.com/si/batteries.

Mobilna in brezžična povezava: Potrebuješ paket z vključenim prenosom podatkov. Omrežji 5G in 4G LTE sta na voljo na izbranih trgih ter pri izbranih operaterjih. Hitrosti temeljijo na teoretičnih podatkih, v praksi pa se lahko razlikujejo glede na lokacijo in operaterja. Za podrobnosti o podpori za omrežji 5G in LTE se obrni na operaterja ter obišči apple.com/si/ipad/cellular.

Dodatki: Dodatki so naprodaj ločeno.

App Store: Aplikacije so na voljo v trgovini App Store. Razpoložljivost se lahko spremeni.

Zaslon: Zasloni imajo zaobljene robove. Če se zaslon meri diagonalno kot pravokotnik, je velikost 12,9-palčnega zaslona iPad Proja 12,9 palca, velikost 11-palčnega zaslona iPad Proja je 11 palcev, velikost zaslona iPad Aira (4. generacija) 10,86 palca, velikost zaslona iPad minija (6. generacija) pa 8,3 palca. Dejanskega vidnega območja je manj.

Kapaciteta: Dejanskega razpoložljivega prostora je manj zaradi različnih dejavnikov. Standardna konfiguracija porabi približno od 10 do 13 GB prostora (vključno s sistemom iPadOS in vnaprej nameščenimi aplikacijami), odvisno od modela in nastavitev. Vnaprej nameščene aplikacije porabijo približno 4 GB, lahko jih izbrišeš in obnoviš. Zmogljivost shrambe se lahko spremeni na podlagi programske opreme in se lahko razlikuje glede na napravo.

Apple Arcade: Potrebuješ naročnino na Apple Arcade.

Apple Music: Potrebuješ naročnino na Apple Music.

Apple TV: Potrebuješ naročnino na Apple TV+.

FaceTime: Za klice z aplikacijo FaceTime klicatelj in prejemnik potrebujeta napravo, ki podpira FaceTime, in povezavo Wi-Fi. Razpoložljivost prek mobilnega omrežja je odvisna od pravilnika mobilnega operaterja; pri prenosu podatkov v mobilnem omrežju lahko nastanejo dodatni stroški.

Razpoložljivost funkcij: Nekatere funkcije morda niso na voljo za vse države ali območja. Celoten seznam si oglej na apple.com/si/ios/feature-availability.

SharePlay: Na voljo konec leta 2021.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: