0

Pametna ura ni več le modni dodatek, temveč s pomočjo virtualne SIM-kartice eSIM omogoča vrsto uporabnih storitev: klicanje in pošiljanje sporočil, spremljanje življenjskih funkcij in učinkovitosti fizične vadbe, GPS-navigacijo in povezavo s spletom.

50 % popusta na naročnino paketa SIM 2 ali Druga številka za uporabnike eSIM

Ob nakupu pametne ure Samsung Galaxy Watch LTE ali Samsung Galaxy Active 2 LTE pridobite 50 % popusta na naročnino paketa Druga številka oz. SIM 2 ob vezavi naročniškega razmerja Druga številka oz. SIM 2 za 24 mesecev in aktivaciji eSIM na naročniškem razmerju Druga številka oz. SIM 2

Več o SIM 2
POPUST
50 %
NA NAROČNINO
Kaj je eSIM?

eSIM je virtualna kartica SIM, ki je trajno nameščena v mobilni napravi. Nadomešča klasično SIM-kartico, ki jo poznamo v fizični obliki. To seveda pomeni ogromno tehnološko novost, saj vam v svojo novo napravo ne bo več treba vstavljati SIM-kartice. 

Preberite si več o eSIM.

Pametne ure v naši ponudbi s podporo eSIM:


Oglejte si še druge pametne ure v Programu zvestobe  na obroke in z brezplačno dostavo. 

Pametne ure Apple Watch

  • V PETIH BARVAH

Garmin Instinct

Trpežna ura za najzahtevnejše razmere. Izdelana v skladu z ameriškim vojaškim standardom 810G za odpornost na toploto in udarce ter vodotesnost.

24 x 10 € / mesec + 30 točk
KUPI
Samsung Galaxy Watch 46mm
  • ODLIČNA BATERIJA

Huawei WATCH GT

S kar 14-dnevno baterijo (z vključenim merilcem srčnega utripa) in GPS sistemom nudi bolj natančno in hitrejše sledenje pri vseh vaših najljubših športih.

24 x 8,70 € / mesec + 40 točk
KUPI
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: