0

Strokovnjaki v Operativnem centru kibernetske varnosti skrbimo za vsak varnostni aspekt IKT-tehnologije in zagotavljamo najvišjo stopnjo kibernetske zaščite, 24/7/365.
Majhen vložek v ključno varnost vašega podjetja

Cynet 360 je celovita rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi,ki ščiti vašo celotno IKT-infrastrukturo, tako da zaznava, analizira, predvideva, razkriva in se odzove tudi na napredne grožnje, ki jih je mogoče zaznati le s sočasno analizo končne točke, uporabnikov in omrežnih dejavnosti. Storitev je namenjena majhnim in srednje velikim podjetjem, ki imajo vsaj 10 delovnih postaj.

Mala in srednje velika podjetja so vse pogostejše tarče kibernetskih napadov

Motivacije hekerjev so bodisi finančne (zahtevajo odkupnino, da vam vrnejo nadzor nad spletnimi poslovnimi operacijami) bodisi osebne (se kalijo in vadijo za večje, odmevnejše napade).

Ogroženo je že vsako peto podjetje!

Vsaj 80 % podjetij se odloči za korenito izboljšanje kibernetske zaščite šele takrat, ko postanejo žrtve napada. Vsako peto podjetje je že bilo tarča napada in vsakih 39 sekund se zgodi kibernetski napad. Ni več vprašanje, ali boste napadeni, ampak kdaj boste.


Predstavitveni video


Avtonomna zaščita Cynet 360 vas varuje
 • z napredno zaščito vaše IKT-infrastrukture

 • z avtomatizacijo odzivov v primeru napada,

 • z upravljanjem nadzora in odzivanjem našega Operativnega centra kibernetske varnosti (OCKV) 24 ur na dan.

Največ koristi prinaša malim in srednje velikim podjetjem, ki imajo vsaj 10 delovnih postaj, saj nudi izjemno varnost na zelo konkurenčno ceno in celovito zaščito 365 dni v letu.

Glavne prednosti

 • zaščita pred vsemi vrstami virusov (kripto virus, trojanski virus, adware …).
 • 24/7/365 učinkovita podpora in varovanje strokovnjakov Operativnega centra kibernetske varnosti,
 • enostavna integracija in namestitev,
 • nadzor nad varnostnim stanjem IT-opreme na enem mestu,
 • celoten vpogled v IKT-infrastrukturo in celostno zaščito sistema,

V 3 korakih do učinkovite kibernetske zaščite

 • Pripravite podatek, koliko delovnih postaj imate v podjetju.
 • Pošljite povpraševanje (kliknite gumb) ali pokličite osebnega svetovalca.
 • Skupaj bomo našli ustrezno rešitev za najboljšo kibernetsko zaščito.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Z rešitvijo Cynet 360 vas v podjetju ne bo več skrbelo za varnost občutljivih podatkov in prekinitev dela, ki bi bila posledica morebitnega napada.

Hkrati pa pridobite celovit vpogled v delovanje vseh računalnikov v svojem poslovnem omrežju, nad katerimi bdijo tudi strokovnjaki Telekoma Slovenije za kibernetsko varnost, ki lahko zaznajo in odpravijo grožnje, še preden jih občutijo uporabniki.

Strokovnjaki v Operativnem centru kibernetske varnosti Telekoma Slovenije (OCKV) vam pomagamo tovrstna tveganja in kibernetske grožnje obvladovati. OCKV je certificiran po mednarodnem standardu za informacijsko varnost ISO 27001, ob tem pa ima Telekom Slovenije tudi certifikat za neprekinjeno poslovanje ISO 22301.


Rešitev Cynet 360 vključuje:


Silvo Sok, direktor podjetja SOKPRO d.o.o.
Manj skrbi za varnost in več časa za posel

Cynet 360 omogoča hitro uvedbo in neprestano obsežno zaščito. Tudi strošek se mi zdi primeren za to raven varnosti in zaščite. Zaradi vseh teh razlogov je bila odločitev za najboljšo rešitev in storitev kibernetske varnosti na trgu nujna in hkrati enostavna.

Uroš Snedic, direktor za digitalizacijo v GZS
Digitalna transformacija v GZS

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) velja za močno razpršeno organizacijo z veliko zunanjimi sodelavci in izvajalci storitev. V GZS težimo k poenotenju informacijske tehnologije, vendar so zbornice po statusu samostojne in vsega enostavno ne moremo poenotiti. Tako razpršenega sistema sam ne moreš obvladati, zato smo digitalno varnost okrepili s sodobno kibernetsko zaščito. V GZS smo s storitvami Operativnega centra kibernetske varnosti Telekoma Slovenije in kibernetsko varnostno rešitvijo Cynet 360 podprli pospešeno digitalno transformacijo in nove vzorce dela.

Aleš Dolenc, direktor podjetja M Sora d.d.
Hitra uvedba in obsežna zaščita

Predstavili so nam različne možnosti zaščite. Pri tem se je kot odlična in mednarodno uveljavljena izbira za nas izkazala rešitev Cynet 360, saj omogoča hitro uvedbo in neprestano obsežno zaščito.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: