0

​​​

Ugodnosti za Office 3​65

​​

Mikro in majhna podjetja pomenijo temelj slovenskega gospodarstva. Vaše vsakodnevno p​oslovanje je odvisno od številnih dejavnikov, uspeh pa od varno shranjenih in povsod dostopnih dokumentov. To vam zagotovimo mi – s programskim paketom Office 365. Tako boste lahko takoj pričeli z uporabo, brez skrbi, da bi kaj pomembnega izgubili za vedno.

 ​VARNO SHRANJENO V OBLAKU

S programom OneDrive for Business, ki ga vključuje paket Office 365, boste poskrbeli za popolno varnost svojih​​ dokumentov. Na voljo imate 1 TB prostora, zaščitenega z najnaprednejšo tehnologijo.​

​​


LAŽJE IN HITRE​J​ŠE DELO NA DOKUMENTIH

Office 365 vključuje tudi nabor številnih programov, ki bodo občutno olajšali​ vaše vsakodnevno delo na dokumentih. Do dokumentov lahko vedno dostopate – ​z različnih naprav in tudi brez internetne povezave. Delo pa bo še hitreje steklo s samodejnim shranjevanjem in istočasnim urejanjem z drugimi.

 

 

NAMESTITEV NA KLJUČ

Programski paket Office 365 boste v poslovnih paketih ​Telekoma Slovenije prejeli na ključ. To pomeni, da vam ga brezplačno namestimo mi. Ob morebitnih nadaljnjih vprašanjih in težavah pa smo vam vedno na voljo z zanesljivo podporo naše ekipe.

Namestitev vključuje:

  • ​povezavo na osebni računalnik naročnika prek oddaljenega dostopa,
  • dodajanje domene, ki je registrirana pri Telekomu Slovenije,
  • kreiranje uporabnikov in dodelitev licenc,
  • namestitev aplikacij Office na en osebni računalnik naročnika,
  • prenos enega poštnega predala v okolje Office 365,
  • varnostno kopiranje dokumentov v storitev OneDrive for Business na enem računalniku,
  • namestitev aplikacij OneDrive for Business in Outlook aplikacije na eno mobilno napravo.
​ ​
​​​

ODLOČITE SE ZA SVOJEGA

Za vas smo pripravili tri različne poslovne pakete, ki bodo ne glede na vaše poslovne zahteve zagotovili, da bo vse pomembno za vaše poslovanje ostalo varno shranjeno.

Naročnikom poslovnih paketov pa nudimo ugodnost - brezplačno licenco za Office 365 Business Essentials1​.

​​
 ​


VEČ

​​​​
​​
Opombe

1Ugodnost 1 brezplačne licence za Office 365 Business Essentials in brezplačne namestitve na ključ velja od 3. 10. 2017 dalje za nove in obstoječe naročnike, ki so hkrati naročniki enega izmed poslovnih paketov (Osnovni poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket in Veliki poslovni paket). Ugodnost velja 24 mesecev in začne veljati z obračunskim mesecem, v katerem je aktiviran ustrezen poslovni paket oziroma paket Office 365. Naročnikom paketov Office 365 Business ali Office 365 Business Premium pripada popust v višini 5,12 EUR z DDV za obdobje 24 mesecev na en paket Office 365.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE