0Izkoristite akcijsko ponudbo in si zagotovite znižano mesečno naročnino izbranega poslovnega paketa.

Ob vezavi za 24 mesecev

  • Paketa Premium poslovni paket in Modri poslovni paket 3 mesece le 40,98 EUR  mesečno.
  • Paketi Enostavni poslovni paket, Napredni poslovni paket in Brezžični poslovni paket 3 mesece le 24,58 EUR mesečno.
  • Paketa Mladi podjetnik in Osnovni poslovni paket 3 mesece le 16,39 EUR mesečno.

Ob vezavi za 12 mesecev

  • Paketa Premium poslovni paket in Modri poslovni paket 1 mesec le 40,98 EUR.
  • Paketi Enostavni poslovni paket, Napredni poslovni paket in Brezžični poslovni paket 1 mesec le 24,58 EUR.
  • Paketa Mladi podjetnik in Osnovni poslovni paket 1 mesec le 16,39 EUR.

Cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki


Ugodnost velja pri spodnjih poslovnih paketih:

Osnovni poslovni paket

Namenjen je predvsem tistim, ki za svoje delo potrebujete samo internet in največ 1 fiksno telefonsko številko. V paket je vključena brezplačna registracija spletne domene za 1 leto, ki jo lahko uporabite za poslovno e-pošto ali izdelavo spletne strani.

Več o paketu

Napredni poslovni paket

Namenjen je predvsem tistim, ki za svoje delo potrebujete fiksni internet in vsaj 2 fiksna telefonska priključka. S kakovostnim modemom, ki je v paketu, lahko povežete vse računalnike v podjetju. Omogoča uporabo do 24 IP-telefonov. V paket so vključeni tudi brezplačni klici med vsemi uporabniki poslovne IP-telefonije v omrežju Telekoma Slovenije.

Več o paketu

Premium poslovni paket

Namenjen je predvsem tistim, ki pri delu v svojem podjetju zase in za svoje sodelavce potrebujete komplet naprednih telekomunikacijskih storitev - fiksni internet s kakovostnim omrežjem WiFi, vsaj 2 fiksna telefonska priključka in od 1 do 8 mobilnih telefonov.

Več o paketu

Modri poslovni paket

Namenjen je predvsem tistim, ki imate svoje poslovne prostore doma in pri svojem delu potrebujete komplet naprednih telekomunikacijskih storitev - fiksni internet s kakovostnim omrežjem WiFi, fiksni telefonski priključek, od 1 do 4 mobilne telefone za svoje sodelavce in televizijo.

Več o paketu

Enostavni poslovni paket

Paket je namenjen predvsem tistim, ki pri delu v svojem podjetj​u zase in za svoje sodelavce potrebujete fiksni internet in od 1 do 8 mobilnih telefonov. S kakovostnim modemom, ki je v paketu, lahko povežete vse računalnike v podjetju, hkrati pa lahko uporabljate do 2 IP- ali brezvrvična telefona.

Več o paketu

Brezžični poslovni paket

Namenjen je predvsem tistim, ki za svoje delo potrebujete fiksni internet in vsaj 2 fiksna telefonska priključka, a na svojem naslovu nimate prostega fiksnega priključka (xDSL ali FTTH), imate pa dober brezžični signal LTE.

Več o paketu


Prodajna ponudba​​


Opombe

Akcijska ponudba velja do 30. 9. 2018 za nove in obstoječe naročnike, ki nimajo obstoječe vezave naročniškega razmerja. Po pretečenih 3 oz. 1 mesecu se začne zaračunavati redna cena paketa po ceniku. Naročnik, ki sklene naročniško razmerje pod pogoji te akcijske ponudbe, soglaša, da v času veljavnosti akcijske cene (24 oz. 12 mesecev) prehod na drug, cenejši paket brez poplačila obveznosti iz naslova te vezave ni mogoč. Ob spremembi paketa na cenejši paket v času 24- oz. 12-mesečne vezave mora uporabnik poplačati sorazmerno pogodbeno obveznost. Ponudba znižane mesečne naročnine se izključuje s prodajno ponudbo Akcijska ponudba naprav za naročnike poslovnih paketov. V primeru predčasne prekinitve naročniškega razmerja z vezavo naročnik poplača vse prejete ugodnosti in popuste v sorazmernem deležu glede na čas vezave. Naročnik soglaša, da mu v primeru, če bo enostransko prekinil naročniško razmerje ali če bo naročniško razmerje prekinjeno iz krivdnih razlogov na strani naročnika pred iztekom vezave naročniškega razmerja, Telekom Slovenije zaračuna prejete ugodnosti oz. popuste v sorazmernem deležu glede na čas trajanja naročniškega razmerja. Način zaračunavanja sorazmernega deleža obveznosti je opredeljen v obvestilu Izračun sorazmernega deleža obveznosti ob prekinitvi naročniškega razmerja z vezavo, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

​​

Circle  

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE