0


PRAZNUJMO SKUPAJ

V poslovnem klicnem centru vam že 10 let svetujemo pri ponudbi najoptimalnejših komunikacijskih rešitev in storitev za vaše poslovanje. Našo ekipo tvorijo usposobljeni strokovnjaki, ki odlično poznajo informacijsko-komunikacijske tehnologije in priložnosti, ki jih prinašajo, zato vam znajo svetovati pri izbiri in poenostavljanju procesov.


Ob 10. obletnici klicnega centra za poslovne uporabnike smo za vas ob naročilu prek telefona pripravili različne popuste, ugodnosti in praktično darilo. Pokličite nas na 080 70 70 ali nam pišite na poslovni@telekom.si.Ali ste vedeli?

 • Poslovni klicni center samo za vas

  Po 10 letih je poslovni klicni center petkrat večji, kot je bil na začetku.

 • Skoraj 32.000 klicev

  V letošnjem letu smo v poslovnem klicnem centru odgovorili že na skoraj 32.000 klicev naših poslovnih uporabnikov.

 • %
  Priporočamo paket NEO Poslovni

  S paketom NEO Poslovni prihranite do 245,88 € na leto.

PAMETNE REŠITVE S POSLOVNIMI PAKETI

NEO POSLOVNI

Izberite paket NEO Poslovni, ki prinaša visoke hitrosti interneta, poslovno IP-telefonijo, poslovno IP-televizijo in brezplačne dodatne storitve. Za več informacij nas pokličite

PRVE 4 MESECE
3279 €
/MESEC1
DELITE SVOJE GB

Za mobilni paket vam priporočamo Naj C, s katerim lahko med svoje sodelavce ali prijatelje brezplačno razdelite do 140 GB, ki jih imate na voljo v paketu.

Preverite, kako delite GB

ŽE OD
1639 €
/MESEC2
Prvih 6 mesecev 50 % popusta na naročnino paketov Naj

Izberite vrhunski mobitel Samsung Galaxy Note10 ali Note10+s super hitrim polnjenjem in profesionalno kamero ter uživajte v polovični naročnini paketov Naj prvih 6 mesecev. Akcija velja do 20. 11. 2019 ali do razprodaje zalog.3


 • POPUST NA NAROČNINO

Samsung Galaxy Note10

S Samsung Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

že od 24 x 26,23 € / mesec ali 629,51 € brez DDV
KUPI
Galaxy Note10+
 • POPUST NA NAROČNINO

Samsung Galaxy Note10+

Drobna sprednja kamera je diskretno nameščena in na zaslonu ni moteča. Obenem se lahko zahvaljujoč izjemno tankim robovom nadejate resnično epske izkušnje ogleda.

že od 24 x 30,74 € / mesec ali 737,70 € brez DDV
KUPI

OPOMBE

14 mesece akcijska mesečna naročnina 32,79 EUR
Novi naročniki paketa NEO Poslovni, ki od 29. 8. do 14. 11. 2019 sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 (oz. za 12) mesecev, prve 4 (oz. 1) mesece za izbrani paket plačujejo mesečno naročnino 32,79 EUR brez DDV. Za obstoječe naročnike paketa NEO Poslovni velja ta ugodnost v primeru, če so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Po pretečenih 4 (oz. 1) mesecih se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba za nove naročnike se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov.

2Naročniško razmerje s paketom NAJ C, z akcijsko mesečno naročnino 18,84 EUR (z ugodnostjo Poveži in prihrani 16, 39 EUR), lahko promocijskem obdobju od 1. 9. 2019 do 31. 10. 2019 sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Navedena akcijska mesečna naročnina velja dokler ima naročniško razmerje paket Naj C.

3Akcijska ponudba 50 % popusta za 6 mesecev na mesečno naročnino paketa Naj A, B ali C velja za poslovne uporabnike od 25. 9 do 20. 11. 2019 oz. do razprodaje zalog ob vezavi mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev z mobitelom Samsung Galaxy Note10 ali Note10+. Velja za nove in obstoječe naročnike tudi naročnike drugih mobilnih paketov za poslovne uporabnike, ki nimajo veljavnega aneksa in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav.

 • Storitev lahko uporabijo le naročniki ustreznih mobilnih paketov.
 • Uporabniki lahko delijo naslednje količine: 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB.
 • Količine veljajo le v Sloveniji, prejemniki pa jih lahko koristijo le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.
 • Uporabnik lahko deli le količine, ki so vključene v paket (npr. Naj B vključuje 70 GB), delitev dodatnih zakupov, ki jih uporabnik vključi dodatno, ni možno.
 • Prejete količine so pri prejemniku prikazane kot ločen zakup. Naročniku se količine, ki jih je podaril, v njegovem paketu ustrezno znižajo (npr. naročnik paketa Naj B, v katerem je vključenih 70 GB, deli 20 GB, ostane pa mu še 50 GB).
 • Najprej se porabljajo prejete količine, šele nato druge količine paketa (razen dnevne količine).
 • Vsi deljeni zakupi veljajo do konca obračunskega obdobja (obračunskega meseca), enako velja tudi pri uporabnikih Mobi.
 • Donator je lahko obenem tudi prejemnik količin drugega uporabnika, vendar teh količin sam ne more deliti.
 • Podarjenih količin ni možno uporabljati v državah območja EU-tarife.
 • Podrejena razmerja (paketi SIM 2 in Druga številka) koristijo podarjene količine iz nosilnega paketa. Podrejena razmerja ne morejo biti ne donatorji ne prejemniki količin.
 • Količine GB naročnik deli prek SMS-a ali Mojega Telekoma.
 • Uporabniki lahko vključijo prepoved deljenja prenosa podatkov.

Ugodnost Poveži in prihrani
Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani (tudi za naročnike novih fiksnih paketov NEO) v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki želi spremeniti naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje za koriščenje ugodnosti.


POKLIČITE ŠE DANES

Pokličete nas lahko na brezplačno številko 080 70 70.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: