Mobilne Komunikacije

Vrhunski mobilni paketi, opcije in storitve, prilagojene velikim poslovnih uporabnikom, hiter mobilni internet LTE/4G v zanesljivem tehnično dovršenem omrežju.

Circle

Mobilni poslovni net

Namenjen prenosu podatkov in brskanju po internetu s ​pomočjo brezžičnega usmerjevalnika LTE, mobilne dostopne točke WiFi, računalnika oz. prenosnika ali tabličnega računalnika.


PODROBNEJE
Pravi paket za Slovenijo in EU

Paketi Naj

Naj mobilni paketi v naj omrežju. Izkusite vse prednosti v visokih hitrosti omrežja LTE/4G+.​​

PODROBNEJE
Circle

Mobilni internet

Uporabljajte mobilni internet tudi na vaši tablici ali prenosniku. Izbirate lahko med različnimi paketi z različno količino vključenih podatkov.

PODROBNEJE
Circle

Klicni center na mobilni številki

​Zagotovite si več hkratnih klicev na vaši mobilni številki in njihovo posredovanje na telefone vaših sodelavcev. Izkoristite številne možnosti klicnega centra v obl​aku.

PODROBNEJE
Circle

SIM 2

Uporabite dodatno kartico za svojo drugo napravo. Omogoča klicanje, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter uporabo zakupljenih količin iz vašega osnovnega naročniškega razmerja.


PODROBNEJE
Circle

EPO

Enotno poslovno omrežje združuje fiksno in mobilno omrežje, znotraj katerega vsi zaposleni v vašem podjetju kličejo brezplačno. S kratkimi enotnimi internimi številkami za fiksni in mobilni telefon pa bodo pri svojem delu bolj odzivni in učinkovitejši.

PODROBNEJE ​​
​​