0

POSLOVNI KOMUNIKATOR

Poslovni komunikator omogoča enotno komuniciranje prek telefona, mobitela, tablice ali računalnika. Nudi celovito komunikacijsko rešitev, z uporabo enotne aplikacije, ki omogoča prenos govora, videa, teksta in prikaz informacije o razpoložljivosti v poslovni skupini.

Glavne prednosti so:

 • enotna identiteta pri vseh načinih komunikacije – prenos govora, videa, testa in prikaz informacije o razpoložljivosti v poslovni skupini;
 • uporaba na vseh napravah – nastavitev storitev s katerekoli naprave. Sinhroniziran dnevnik klicev, seznam stikov in nastavitve storitve – vse komunikacijske nastavitve so varno shranjene v oblaku in sinhronizirane z aplikacijo na vaši napravi;
 • visoka kakovost slike in zvoka (HD);
 • prenos klica z ene naprave na drugo brez prekinitve – klic lahko vzpostavite na vašem fiksnem telefonu in ga brez prekinitve prenesete na vaš mobitel.

Moja pisarna je virtualna konferenčna soba v sklopu Poslovnega komunikatorja, ki omogoča, da se s sodelavci povežete prek klepeta, konferenčnega klica ali videoklica in jim s pomočjo funkcije delitev namizja omogočite dostop do svoje prezentacije. Osebe, ki so lokacijsko oddaljene, se na preprost in hiter način povežejo, kot bi skupaj sedele v isti pisarni.
Celovita rešitev za učinkovito poslovno komunikacijo.

​ ​​
 • Poslovni komunikator
   

  Prenesite aplikacijo

  Poslovni komunikator je uporabniku prijazen programski telefon za mobitele, tablice in računalnike. V eni aplikaciji združuje napredna komunikacijska orodja za sodobno podjetje.

 • Operacijski sistemNamen uporabeNamestitvena datoteka
  Windows
  za osebni računalnik PRENOS
  MAC OS
  za osebni računalnik PRENOS
  Androidza mobilni telefon in tablico​ Prenos iz Google Play
  iOSza mobilni telefon Prenos iz App Stora

Poslovni komunikator - navodila za uporabo


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: