Napredne rešitve

Za lažjo uporabo telefonskih storitev smo pripravili hiter pregled med naprednimi aplikacijami fiksne poslovne telefonije. Olajšale vam bodo komunikacijo, pospešile posel in optimizirale stroške poslovne telefonije.

​​Napredne aplikacije omogočajo prijaznejšo in preprostejšo uporabo telekomunikacijskih storitev, kot so govor, video in prenos podatkov.

 • Avtomatski posredovalec

  Avtomatski posredovalec omogoča preprosto kreiranje glasovnih izbirnih menijev, ki poenostavljajo upravljanje klicev uporabnikov.​

  Podrobnosti
 • Posredovalno mesto

  Posredovalno mesto je zelo učinkovit pripomoček, ki telefonistom ali receptorjem na prijazen način olajša delo s klici. ​

  Podrobnosti
 • Cisco Webex

  Komunikator Cisco Webex je celovita komunikacijska rešitev za sodelovanje na daljavo, ki je namenjena naročnikom poslovne telefonije. Omogoča popolno mobilnost in učinkovito delo na daljavo na katerikoli lokaciji z dostopom do interneta.

  Podrobnosti ​​
 • Oddaljena pisarna

  Oddaljena pisarna je še posebej primerna za uporabnike, ki delajo od doma ali želijo biti pri svojem delu mobilni, saj jim omogoča, da lahko tudi izven pisarne uporabljajo funkcionalnosti Poslovne telefonije.

  Podrobnosti