klicni center

Klicni center, kot napredna celostna rešitev, vam omogoča vzpostavitev komunikacije s stranko skladno z vašimi poslovnimi zahtevami in zagotavlja, da je vsak klic usmerjen k pravemu agentu, na ustrezno lokacijo.

Pri tem je ključna zahteva, da se prava informacija poda v najkrajšem mogočem času, prek različnih komunikacijskih kanalov: govor, elektronska pošta, faks in tekstovno sporočanje. Agenti so lahko geografsko razpršeni in dosegljivi prek fiksnega ali mobilnega omrežja. Klicni center je najbolj primeren kanal za komunikacijo s strankami, sprejemanje naročil, posredovanje informacij ter sprejemanje in reševanje pritožb. Klicni center lahko na enostaven način prilagodimo poslovnim procesom vašega podjetja, s pomočjo prilagodljivega sistema distribucije klicev in široke možnosti integracij z vašimi poslovnimi aplikacijami.

Klicni center na mobilni številki

S paketom Klicni center dobite svoj klicni center v oblaku.

Paket omogoča sprejem več hkratnih klicev na vaši mobilni številki in njihovo posredovanje na telefonske aparate vaših sodelavcev, kjerkoli se nahajajo. S klicnim centrom upravljate prek spletnega vmesnika, ki omogoča pregled klicev, statistiko in druge funkcionalnosti. Klicni center na mobilni številki je primeren za komunikacijo s strankami, sprejemanje naročil, posredovanje informacij ter sprejemanje in reševanje pritožb.

Podrobneje

Klicni center na poslovni IP-telefoniji

Omogoča integrirano rešitev za upravljanje s podatki o poslovnih strankah z vsemi naprednimi multimedijskimi aplikacijami, ki jih omogoča IP-telefonija.

S klicnim centrom lahko svojim strankam zagotavljate vrhunsko podporo ne glede na geografsko razpršenost vaših lokacij. Kadarkoli, kjerkoli, na katerikoli napravi! Klicni center temelji na IP-telefoniji Telekoma Slovenije.

Podrobneje

Kontaktni center po meri stranke

Popolnoma prilagojena rešitev kontaktnega centra.

Ta je lahko postavljen na naši opremi v oblaku ali na namenski opremi na drugi lokaciji. V okviru projekta dorečemo vse detajle komunikacijskih kanalov (klic, videoklic, SMS, e-pošta itd.), prilagodimo poročilni sistem in izvedemo integracijo s poslovnimi aplikacijami in bazami naročnika. Na ta način lahko podpremo vaše poslovanje, ga avtomatiziramo in naredimo učinkovitejšega, vašim strankam pa olajšamo pot do informacij.

Kontakt na poslovni@telekom.si.