0

Predstavljamo moč na višji ravni

Z Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

Oblika

Zasnovan v ravnovesju lepote in zmogljivosti. Zdaj lahko izberete mobitel Note10, ki vam po velikosti ustreza.

Zaslon

Kinematografski zaslon brezkončni-O z ultrasoničnim bralnikom prstnih odtisov za neprebojno varnost.

Zmogljivost

Do pol terabajta pomnilnika s kapaciteto trdega diska in možnost razširitve do 1 TB pri Samsung Galaxy Note10+. Zmogljivi procesor vaše podatke obdela, kot bi mignil.

Baterija

Celodnevna energija s 30 minutami polnjenja. Funkcija brezžične skupne rabe energije vam omogoča, da lahko svojo energijo delite z drugimi napravami.

Kamera

Vključuje vse osnovne elemente kamer: objektiv z dvojno zaslonko, ultra široka kamera, sprotno ostrenje in optimizator prizora.

Pisalo S Pen

Pisavo spremenite v besedilo, upravljajte napravo s kliki in potezami ter pišite in rišite po zaslonu brez odpiranja aplikacij.

Samsung
Galaxy Note10
Samsung
Galaxy Note10+

*V času predprodaje lahko ob nakupu novega Samsunga Galaxy Note10 ali Note10+ privarčujete do 400 EUR. Na vaš naslov bo prišel od 19. 8. 2019 dalje. Navedeni znesek se nanaša na odkupno vrednost rabljenega telefona, skupaj s popustom za nakup novega Samsunga Galaxy Note10 ali Note10+, v znesku do 100 EUR. Več na povezavi tukaj.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: