0

Tehnologija napreduje v vedno večjih preskokih, zato moramo slediti trendom in jih tudi ustvarjati.

Pri Telekomu Slovenije postajamo vaš celovit partner na p​​​​odročju svetovanja, implementiranja in vzdrževanja celotne IT-infrastrukture v različnih panogah.

Posamezne panoge imajo povsem različne potrebe, trendi so različni, storitve se lahko razlikujejo, vse pa vodi v digitalno transformacijo. Podjetja so že danes do neke mere svoja poslovanja digitalizirala, do prave digitalne transformacije, ki bo prek digita​lnih kanalov ustvarjala tudi promet, pa manjka še kar nekaj korakov.

Zato je Telekom Slovenije pri digitalni transformaciji pravi partner za vas, saj bomo z vami prehodili pot od identifikacije potreb in optimalne priprave do uvedbe in vzdrževanja rešitev.


8 razlogov, zakaj je Telekom Slovenije pravi partner za vas

1. Celovita ponudba: Omogočamo nabor storitev in rešitev s področja fiksnih in mobilnih storitev, ki vključujejo govorne, podatkovne in videostoritve, ter zagotavljamo optimalno integracijo teh storitev s sodobnimi IKT-storitvami, ki vključujejo IT- in celostne storitve, prilagojene posameznemu segmentu večjih poslovnih uporabnikov.

2. Varnost in zanesljivost: S povezovanjem mobilnih in fiksnih omrežij, komunikacijskih tehnologij, storitev, multimedijskih vsebin, storitev v oblaku in naprav zagotavljamo kakovostne, zanesljive ter varne storitve in rešitve.

3. Vrhunska podpora: Naši visoko usposobljeni strokovnjaki vam zagotavljajo celovite, upravljane, oddaljene in premijske storitve vse dni v letu.

4. Storitve na ključ: Poleg standardiziranih storitev, ki so na voljo takoj, razvijamo tudi storitve na ključ oz. celovite rešitve IKT. Rešitve razvijamo skladno s potrebami posameznega podjetja in lahko vključujejo tudi postavitev strojne in programske opreme.

5. IT-storitve: Naša ponudba vključuje poleg najema osnovne IT-infrastrukture in platform tudi pester nabor sodobnih poslovnih rešitev in storitev v oblaku. Do storitev lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli prek zanesljive fiksne in mobilne infrastrukture Telekoma Slovenije.

6. Napredne storitve: Za hotele smo razvili multimedijske rešitve, vsa podjetja pa potrebujejo zanesljiv sistem za prenos alarmnih sporočil. Pri nas lahko najamete prostor s strežniško infrastrukturo, poskrbimo pa tudi za celotno upravljanje IT-ja in omogočamo popolno mobilno poslovanje.

7. Podatkovni center: Naš podatkovni center sodi med najsodobnejše v državi. Največjim poslovnim sistemom ponujamo vrhunske storitve – od celovitega upravljanja rešitev, podatkovnih baz, virtualizacijskega okolja, varnosti, aplikacij do omrežnega dela.

8. Zavezanost razvoju: Na različnih področjih sodelujemo v razvojno-raziskovalnih projektih, pri čemer se osredotočamo na projekte, ki nam bodo dali zagon za nadaljnji razvoj storitev in produktov.

Reference

»S Telekomom Slovenije sodelujemo že vrsto let. Začetno sodelovanje, ko smo imeli le mobilno in IP-telefonijo ter tehnično podporo za okolje Microsoft, smo razširili in trenutno smo v fazi implementacije storitve, ki bo izboljšala našo komunikacijo in povečala učinkovitost pri terenskem delu. Svetovalci so zelo odzivni in znajo pomagati, ko nastopi težava.«
Milan Tetičkovič, vodja informatike v Perutnini Ptuj, d. d.

»Naše podjetje razvija spletne in mobilne aplikacije za naročnike v Sloveniji in tujini. Pri iskanju partnerja pri storitvah sistemske integracije in strežniške infrastrukture smo zato največji poudarek namenili kakovosti storitev. Pri Telekomu Slovenije so znali prisluhniti našim zahtevam in s svojo strokovnostjo in odzivnostjo omogočili, da smo danes med najboljšimi.«
Mitja Vatovec, direktor v Emigmi, d. o. o.

»V Zavarovalnici Triglav s skrbnostjo in odgovornostjo gradimo ter negujemo odnose s strankami, poslovnimi partnerji, investitorji, zaposlenimi in okoljem, v katerem poslujemo. Za to potrebujemo zanesljivega partnerja, ki nam z odličnimi storitvami omogoča celovito in nepretrgano povezovanje. S storitvami družbe Telekom Slovenije je tudi uresničevanje našega poslanstva – ustvarjati varnejšo prihodnost – enostavnejše.«
Robert Špehar, spec., direktor službe za nabavo, logistiko in varovanje pri Zavarovalnici Triglav, d. d.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: