0

NAJBOLJŠE REŠITVE ZA MAJHNE PISARNEZbirka programov Microsoft 365 vključuje dostop do Office programov (Word, PowerPoint in Excel) ter dodatna orodja (Teams , SharePoint, OneDrive za podjetja ...), ki podjetjem pomagajo pri izboljšanju produktivnosti. S pomočjo programov Microsoft 365 boste omogočili skupno delo na dokumentih, izboljšali vsakodnevna opravila in druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih.Izobraževanje Uporabljam programe Microsoft 365

Izobraževanje v pol dnevni praktični delavnici predstavi glavne funkcionalnosti posameznih programov paketa Microsoft 365. Delavnica se izvaja po sistemu »learning by doing«, z namenom da se pridobljeno znanje kar najbolje osvoji. S praktičnim delom, opravljanjem nalog skupaj s predavateljem, udeleženci slišano tudi praktično preizkusijo.

 

POUDARKI izobraževanja

     

  • OUTLOOK

  • WORD

  • EXCEL

  • POWERPOINT

  • PROGRAMI, KI NAM POMAGAJO SODELOVATI

    Microsoft Teams, OneDrive in SharePoint
TRAJANJE: 5 ur
CENA: 120,00 EUR*

*Cena izvedbe storitve na uporabnika. Cene so v EUR in ne vsebujejo DDV.

PRIJAVA na izobraževanje je ODPRTA.


S prijavo na izobraževanje si zagotovite koriščenje AKCIJE 1 + 2 GRATIS** in k udeležbi na izobraževanju povabite še dva svoja sodelavca, ki si želita nadgraditi znanje.


**AKCIJA 1 + 2 GRATIS velja za izobraževanje UPORABLJAM PROGRAME MICROSOFT 365?, ki ga organizira Izobraževalni center Telekoma Slovenije. S prijavo in potrditvijo plačila kotizacije izobraževanja s strani točno določene pravne osebe se prijavljenemu posamezniku oz. njegovemu delodajalcu zagotovi možnost koriščenja ugodnosti brezplačne udeležbe dveh drugih oseb iz podjetja, ki je plačnik uradno prijavljenega posameznika. Ugodnosti ni možno prenesti na druge pravne ali fizične osebe. Akcija velja do preklica.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: