0

MICROSOFT TEAMS


Microsoft Teams (MS Teams) je orodje, zasnovano za izboljšanje timskega dela in sodelovanje. Je popolno orodje za interakcijo, ki omogoča pisarniškim in oddaljenim članom ekipe, da sodelujejo s posamezniki ali skupinami v spletnih delovnih okoljih znotraj ene same rešitve.

Ker gre za rešitev v oblaku, lahko do Teamsov dostopate od koderkoli; prek namizja ali mobilne aplikacije. Podprta je v sistemih Windows in Mac, pa tudi na platformah iOS in Android. Vse, kar potrebujete, je povezava z internetom. Microsoft Teams je v celoti integriran v okolje Microsoft Office 365 in združuje klepete, sestanke, zapiske in priponke, kar zaposlenim omogoča nemoteno medsebojno interakcijo, kjerkoli že so. Prav tako se lahko delijo tudi koledarji, datoteke in e-pošta.


Popolna integracija vključuje tudi klasična Microsoftova orodja, kot so Word, Excel in PowerPoint. Vključuje pa tudi novejša orodja, kot so SharePoint, OneNote, Planner, Power BI, Delve in Microsoft Graph.
Izobraževanje Microsoft Teams

Naučite se z aplikacijo Microsoft Teams poskrbeti, da vaša delovna skupina ostane povezana ne glede na to, kje se posameznik iz skupine nahaja. Poskrbite, da bodo spletna srečanja bolj osebna in spodbujajte skupinsko delo, ko se navidezno srečate iz oči v oči. Hitro dostopajte in sodelujte v aplikacijah, kot so Microsoft Word, Excel in PowerPoint. Enostavno sodelujte v realnem času pri delu s katerimkoli dokumentom, koledarjem ali datoteko, ki je v skupni rabi. Poenostavite si delo, avtomatizirajte rutinska opravila in ustvarjajte nove aplikacije.

Microsoft Teams izobraževanje 

POUDARKI izobraževanja

   

 • NEPOSREDNO SPOROČANJE


  v obliki klica ali klepeta

 • ORGANIZIRANJE SPLETNIH SREČANJ

  in virtualnih dogodkov

 • SKUPNO DELO

  v dokumentih Word, Excel, PowerPoint

 • VODENJE, NAČRTOVANJE in SPREMLJANJE

  z uporabo namenskih rešitev
TRAJANJE: 8 ur - 2 dni po 4 URE
CENA: 245,00 EUR*

*Cena izvedbe storitve na uporabnika. Cene so v EUR in ne vsebujejo DDV.

PRIJAVA na izobraževanje je ODPRTA.


S prijavo na izobraževanje si zagotovite koriščenje AKCIJE 1 + 2 GRATIS** in k udeležbi na izobraževanju povabite še dva svoja sodelavca, ki si želita nadgraditi znanje.


**AKCIJA 1 + 2 GRATIS velja za izobraževanje MICROSOFT TEAMS, ki ga organizira Izobraževalni center Telekoma Slovenije. S prijavo in potrditvijo plačila kotizacije izobraževanja s strani točno določene pravne osebe se prijavljenemu posamezniku oz. njegovemu delodajalcu zagotovi možnost koriščenja ugodnosti brezplačne udeležbe dveh drugih oseb iz podjetja, ki je plačnik uradno prijavljenega posameznika. Ugodnosti ni možno prenesti na druge pravne ali fizične osebe. Akcija velja do preklica.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: