0

NAJBOLJŠE REŠITVE ZA MAJHNE PISARNE


Outlook omogoča nemoteno uporabo e-pošte, koledarja, stikov, opravil in še mnogo drugega. Vse na enem mestu. Nič čudnega, da od leta 2017 beleži stalno rast števila uporabnikov.Izobraževanje Microsoft Outlook

S programsko opremo Microsoft Outlook lahko:

  • e-pošto organizirate tako, da se osredotočite na sporočila, ki so najbolj pomembna;
  • upravljajte koledar in ga dodate v skupno rabo za načrtovanje srečanj;
  • omogočite skupno rabo datotek v oblaku, tako da imajo prejemniki vedno najnovejšo različico.
Na ta način boste vedno in povsod povezani in produktivni.
Microsoft Teams izobraževanje 

Kot eden od več milijonov uporabnikov Outlooka morda mislite, da ga znate uporabljati na najbolj učinkovit način … 

Za vsak primer vam predstavljamo dva namiga, ki ju morda še ne poznate.


Št. 1: Omenite nekoga, da pridobite njegovo pozornost

Ko delate z nekom v pisarni, lahko preprosto zakličete: »Hej, Jasna!« Ko Jasna zasliši svoje ime, dvigne pogled. Enako lahko naredite z Outlookovimi @omembami. Ko v e-sporočilu vnesete @Jasna, Jasna vidi, da ste jo omenili in da od nje želite odgovor.

Ko drugi na tak način omenijo vas, je v izvlečku sporočila v mapi Prejeto ob vaši omembi navedeno sporočilo, ki je namenjeno vam. 

S to funkcijo lahko hitro vidite za vas pomembne informacije.
Microsoft outlook izobraževanje 

Št. 2: Uporabite mapo V fokusu

Polna mapa Prejeto je lahko precej nepregledna, še posebej na mobitelu. Zato lahko v tej mapi ustvarite dve podmapi – V fokusu in Drugo, s čimer olajšate pregled svoje e-pošte. Med mapama lahko nato preprosto preklapljate tako, da premaknete gumb na vrhu mape Prejeto.

Outlook namesto vas razvrsti e-pošto. Pomembna sporočila premakne v mapo V fokusu, neželeno pošto pa v mapo Drugo. Sporočila lahko hitro prerazporedite tako, da jih iz ene mape premaknete v drugo. Če želite, da sporočila določenega pošiljatelja vedno prispejo na določeno mesto, lahko tudi izberete možnost »Vedno premakni v mapo V fokusu«. S pogosto uporabo funkcije mape V fokusu postane funkcija pametnejša. Spremlja, kako razvrščate svojo e-pošto, in bolje razvrsti sporočila ter vam pomaga, da se posvetite le zares pomembni vsebini.

Microsoft outlook izobraževanje 

Še več uporabnih nasvetov in trikov za učinkovitejše delo boste izvedeli na izobraževanju Microsoft Outlook. POUDARKI izobraževanja


  • USTVARJANJE IN POŠILJANJE E-POŠTE


  • UPRAVLJANJE KOLEDARJEV IN STIKOV

  • PRILAGAJANJE POGLEDA

  • KATEGORIZIRANJE ELEMENTOV

  • PISAVE IN ELEKTRONSKI PODPISI
TRAJANJE: 10 ur - 2 dni po 5 UR
CENA: 180,00 EUR*

*Cena izvedbe storitve na uporabnika. Cene so v EUR in ne vsebujejo DDV.

PRIJAVA na izobraževanje je ODPRTA.


S prijavo na izobraževanje si zagotovite koriščenje AKCIJE 1 + 2 GRATIS** in k udeležbi na izobraževanju povabite še dva svoja sodelavca, ki si želita nadgraditi znanje.


**AKCIJA 1 + 2 GRATIS velja za izobraževanje MICROSOFT OUTLOOK, ki ga organizira Izobraževalni center Telekoma Slovenije. S prijavo in potrditvijo plačila kotizacije izobraževanja s strani točno določene pravne osebe se prijavljenemu posamezniku oz. njegovemu delodajalcu zagotovi možnost koriščenja ugodnosti brezplačne udeležbe dveh drugih oseb iz podjetja, ki je plačnik uradno prijavljenega posameznika. Ugodnosti ni možno prenesti na druge pravne ali fizične osebe. Akcija velja do preklica.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: