0

NAJBOLJŠE REŠITVE ZA MAJHNE PISARNE


Microsoft 365 (Office 365) je »pisarna« v oblaku. Združuje poznana orodja pisarniške zbirke Microsoft Office, e-pošto, omogoča skupno delo v dokumentih, konference in druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih. Varen dostop in uporaba sta mogoča kjerkoli – tako na namiznih kot mobilnih napravah.


Več o storitvi in zakaj jo imenujemo rešitev za storilnost v oblaku, preberite tukaj.


Uvedba novih tehnologij in IKT-rešitev v podjetjih se praviloma izvede na podlagi odločitve vodstva, ki je v novostih tehnologije prepoznalo možnost povečanja produktivnosti, učinkovitosti in s tem uspešnosti poslovanja podjetja. Microsoft 365 je osnovan tako, da z uporabo vrhunskih aplikacij Office 365, pametnimi storitvami v oblaku in napredno varnostjo pomaga doseči visoko nastavljene kazalnike uspešnosti podjetja.


Izobraževanje Kaj je Microsoft 365?

Izobraževanje Kaj je Microsoft 365? odgovori na vsa vprašanja, ki si jih zastavljamo uporabniki te izjemno celovite rešitve storilnosti v oblaku. Izobraževanje korak za korakom predstavi, kaj Microsoft 365 vsebuje in kako rešitve ter storitve medsebojno uporabljamo – vse z namenom doseganja želene učinkovitosti in uspešnosti.

 

POUDARKI izobraževanja

     

  • UVOD V MICROSOFT 365

  • LICENČNA PRAVILA UPORABE

  • SPLETNI PORTAL MICROSOFT 365

  • KAKO IZBOLJŠAMO PRODUKTIVNOST?

    z orodji OneDrive, Outlook, Teams, skupno delo v dokumentih
TRAJANJE: 4 ure
CENA: 120,00 EUR*

*Cena izvedbe storitve na uporabnika. Cene so v EUR in ne vsebujejo DDV.

Celotna predstavitev je prikaz praktične oziroma dejanske rabe orodij.
Izobraževanje je namenjeno vsem uporabnikom storitve Microsoft 365, ki želijo razširiti poznavanje storitve in praktične rabe aplikacij ter rešitev, vključenih v Microsoft 365.


Izobraževanje korak za korakom predstavi, kaj Microsoft 365 vsebuje in kako rešitve ter storitve medsebojno uporabljamo – vse z namenom doseganja želene učinkovitosti in uspešnosti.

Tudi vam Microsoft Teams in z njim povezane aplikacije povzročajo sive lase?

Če je tako, potem ni časa za odlašanje, temveč je čas za AKCIJO!

Vaš novi, znanja poln in izjemno učinkovit JAZ je samo klik stran od vas.

PRIJAVA na izobraževanje je ODPRTA.

S prijavo na izobraževanje si zagotovite koriščenje AKCIJE 1 + 2 GRATIS** in k udeležbi na izobraževanju povabite še dva svoja sodelavca, ki si želita nadgraditi znanje.

**AKCIJA 1 + 2 GRATIS velja za izobraževanje KAJ JE MICROSOFT 365?, ki ga organizira Izobraževalni center Telekoma Slovenije. S prijavo in potrditvijo plačila kotizacije izobraževanja s strani točno določene pravne osebe se prijavljenemu posamezniku oz. njegovemu delodajalcu zagotovi možnost koriščenja ugodnosti brezplačne udeležbe dveh drugih oseb iz podjetja, ki je plačnik uradno prijavljenega posameznika. Ugodnosti ni možno prenesti na druge pravne ali fizične osebe. Akcija velja do preklica.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: