0
Microsoft 365 je rešitev za storilnost v oblaku, zasnovana tako, da vsakemu uporabniku z vrhunskimi aplikacijami Office, pametnimi storitvami v oblaku in napredno varnostjo pomaga doseči vse, kar je pomembno v službi in zasebnem življenju.

Vprašanje, ki se kar samo zastavlja:

»Ali imajo naši zaposleni dovolj znanja, da lahko aplikacije in rešitve Microsoft 365 uporabljajo učinkovito in da bo njihovo delo resnično produktivno?«

Uvedba informacijskih tehnologij v podjetjih največkrat ni podprta s primernim programom izobraževanja za vse zaposlene. Ti so postavljeni pred dejstvo, da morajo pričeti uporabljati nove tehnologije, od njih pa se pričakuje, da so pri tem USPEŠNI.
Za uspešno, korektno in produktivno delo zaposlenih so torej bistvenega pomena dostop do znanja in možnosti izobraževanja, saj je znanje osnova za ustrezno opravljanje delovnih nalog.

V Izobraževalnem centru Telekoma Slovenije se zavedamo, da je razvoj informacijskih tehnologij hiter, raznovrsten in poln novosti. Zato smo za vse uporabnike okolja Microsoft 365 pripravili nabor izobraževanj in praktičnih delavnic z namenom dosega večje poslovne produktivnosti.
Zavedamo se, da kolektiv podjetja sestavljajo različni posamezniki z različnim znanjem.


Izobraževanja in delavnice

Poleg zgoraj izpostavljenih izobraževanj in delavnic, ki so objavljeni v koledarju izobraževanj, vam nudimo možnost individualnega dogovora o prenosu znanja. Skupaj se dogovorimo o vsebini izobraževanja in določimo termin, ki ustreza vam in vašim zaposlenim.

Ne odlašajte! Opolnomočite svoje zaposlene.
Mi smo tu za vas.

KOLEDAR IZOBRAŽEVANJ
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: