0

PRIHRANITE Z DRUGO ŠTEVILKO

Ne spreglejte akcijske ponudbe, ki vam prinaša 50 % popusta pri mesečni naročnini paketa Druga številka. Vaši zaposleni lahko tako za le 7,78 € mesečno koristijo vse vključene količine vašega paketa Naj C, ki ga v akcijskem obdobju dobite kar 4,1 € na mesec ceneje.3

Več o paketu Druga številka
ŽE OD
778 €
/ MESEC

Novi mobilni paketi za vaš posel

 • MOBILNA TELEFONIJA

  Neomejena komunikacija doma in v območju EU-tarife

 • DO 140 GB DOMA

  Hitri internet LTE/4G+ do 150/50 Mbit/s

 • INTERNET V EU

  Do 13903 MB za prenos podatkov v območju EU-tarife

 • DODATNE ŠTEVILKE

  Druga številka za dodatne uporabnike

 • ZNIŽAJTE CENO PAKETA

  Novi naročniki lahko izkoristijo akcijo ob vezavi z mobitelom

Do 140 GB za vaše bližnje

Naročniki paketa Naj C lahko med svoje najbližje brezplačno razdelite do 140 GB in naročniki paketa Naj B do 70 GB , ki jih imate na voljo v paketu. Svoje GB enostavno delite prek Mojega Telekoma (aplikacije ali spletnega mesta moj.telekom.si) ali prek SMS-a, ki ga pošljete na 1918.


Preverite, kako delite GB
Delite GB v Mojem Telekomu
RAZDELITE
140 GB
S PAKETOM NAJ C
 • IZSTOPA

Samsung
Galaxy A40

S FHD+ in Super AMOLED zaslonom vse vsebine na brezkončnem-U zaslonu še bolj izstopajo.


od 3,5 € / mesec ali 84 €*
KUPI
Huawei nova 5T
 • Brezkončni O-zaslon

Samsung
Galaxy A51

Uživajte v izkušnji pametnega telefona, ki zmanjša okvir in poveča vsak centimeter prostora na zaslonu.


od 8 € / mesec ali 192 €*
KUPI
Samsung Galaxy S10+

* Cene so v EUR z DDV


Paketi Naj

Paket
Klici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije
Klici v ostala slovenska omrežja ali v državah območja EU-tarife
Sporočila v Sloveniji in v državah območja EU-tarife
Prenos podatkov v Sloveniji ali v državah območja EU-tarife
Od tega brez doplačila v državah območja EU-tarife
Druga številka
Akcijska mesečna naročnina za naročnike fiksnih paketov NEO
Redna mesečna naročnina za naročnike fiksnih paketov NEO
Redna mesečna naročnina
Naj A
ŽE OD10,65 € /mesec
500 minut
2 GB
do 2 GB
/
/
10,65 €
13,11 €
Opombe

1​Naročniško razmerje s paketom Naj A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene količine in mesečne naročnine so razvidne iz tabele. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom.

2​Naročniško razmerje s paketom NAJ C, z akcijsko mesečno naročnino 19,66 EUR (z ugodnostjo Poveži in prihrani 17,20 EUR), lahko promocijskem obdobju od 3. 9. 2019 do 31. 5. 2020 sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Navedena akcijska mesečna naročnina velja dokler ima naročniško razmerje paket Naj C.

3​Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom izbranih paketov (seznam paketov je na voljo v ceniku). Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Akcijska ugodnost, ki prinaša 50 % popusta pri mesečni naročnini paketa Druga številka, velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, pa za 12 mesecev. V primeru podaljšanja naročniškega razmerje za 12 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, velja ugodnost 50% popusta, 6 mesecev. Ugodnost je na podrejeno naročniško razmerje Druga številka dodeljena sistemsko. Dodeljena ugodnost 50 % popusta se sistemsko prekine v primeru prekinitve vezave ali spremembe paketa v neustrezen paket. Akcijska ponudba velja od 20. 11. 2019 do 31. 5. 2020. Več informacij o akcijski ugodnosti je v prodajni ponudbi na www.telekom.si.
Druga številka: Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki je zabeležen v prodajni ponudbi (cenik). S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,98 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa.

4Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.


Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba paketa Naj A
Prodajna ponudba paketa Naj B
Prodajna ponudba paketa Naj C
Prodajna ponudba Akcijska mesečna naročnina paketa Naj C
Prodajna ponudba Ugodnost Poveži in prihrani
Prodajna ponudba Druga številka

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: