0

​​​​​​​​​​​​

​​

Paketi Mobilni net vam prinašajo vse v enem

 • LTE/4G

  Hitri internet LTE/4G do 150/50 Mbit/s

 • PREPROSTA UPORABA

  Velika izbira podatkovnih naprav za enega ali več uporabnikov, odvisno od želja in potreb

 • TUDI ZA VAŠO PISARNO

  Zaradi velikih hitrosti in količin podatkov je odlična izbira tudi za v pisarno

 • VEDNO Z VAMI

  Uporabljate ga lahko doma, na vikendu, v pisarni ali na poti

 • VKLJUČENA SPOROČILA SMS

  V pakete je vključenih do 100 sporočil SMS

 • PRILAGODLJIV

  Na voljo je več različnih naročniških paketov

Naši Paketi Mobilni net

​​

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.

​​​​​​​​​​​

Dodatno v paketih Mobilni net

 • %
  Poveži in prihrani

  Povežite vsaj enega od fiksnih paketov z enim od mobilnih paketov in prihranite.

 • TViN Shramba

  Uporabljate jo na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tako da so vse vaše najljubše vsebine z vami na vsakem koraku.

 • Programske opcije

  V paketih Mobilni net lahko izberite programske opcije Risanke, Eksplozivni in HBO GO.

Primerjava paketov Mobilni net

Izberite paket glede na potrebe

MOBILNI NET
Prenos podatkov doma
Brezplačen prenos podatkov v EU-tarifi
Sporočila SMS
LTE/4G
Najvišja hitrost podatkov

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.

OPOMBE

​​1Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start, Mobilni net A, Mobilni net B ali Mobilni net C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 1,63 EUR, paket Mobilni net A z mesečno naročnino 11,47 EUR (9,83 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani), paket Mobilni net B z mesečno naročnino 20,48 EUR (18,84 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Mobilni net C z mesečno naročnino 29,50 EUR (24,58 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Mobilni net A tudi 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 5120 MB v državah območja EU-tarife), paket Mobilni net B 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 11984 MB v državah območja EU-tarife) in paket Mobilni net C 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 17262 MB v državah območja EU-tarife). Pri paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Obračunska enota je 1 kB. Naročnik ima ob sklenitvi naročniškega razmerja onemogočeno gostovanje, ki si ga lahko brezplačno vključi. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV.

2Naročniško razmerje s paketom Mobilni net A lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net A z mesečno naročnino 11,47 EUR (9,83 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 5120 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Naročnik ima ob sklenitvi naročniškega razmerja onemogočeno gostovanje, ki si ga lahko brezplačno vključi. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV.

Naročniško razmerje s paketom Mobilni net B lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net B z mesečno naročnino 20,48 EUR (18,84 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 11984 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Naročnik ima ob sklenitvi naročniškega razmerja onemogočeno gostovanje, ki si ga lahko brezplačno vključi. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV.

Naročniško razmerje s paketom Mobilni net C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net C z mesečno naročnino 29,50 EUR (24,58 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 17262 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Naročnik ima ob sklenitvi naročniškega razmerja onemogočeno gostovanje, ki si ga lahko brezplačno vključi. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV.

Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 2,45 EUR vključuje 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife. Pri paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Obračunska enota je 1 kB. Naročnik ima ob sklenitvi naročniškega razmerja onemogočeno gostovanje, ki si ga lahko brezplačno vključi. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Nakup naprav iz akcijske ponudbe pri navedenem paketu ni mogoč. Cene so v EUR brez DDV.

Naročniško razmerje SIM 2 net je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov Mobilni net A, Mobilni net B in Mobilni net C, ki so fizične osebe, fizične osebe s poslovno dejavnostjo ali samostojni podjetniki. Naročniki lahko dodatno sklenejo do štiri podrejena naročniška razmerja SIM 2 net. Z vklopom vsakega podrejenega naročniškega razmerja SIM 2 net prejmejo naročniki dodatno SIM-kartico, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja SIM 2 se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 5,73 EUR na mesec. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se sprememba paketa ne zaračuna. Storitve, opravljene na dodatni kartici SIM 2 net, se zaračunajo na računu nosilnega razmerja. Cene so v EUR brez DDV.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: