0

​​​​​​​​​​​​

​​

Paketi Mobilni net vam prinašajo vse v enem

 • LTE/4G

  Hitri internet LTE/4G do 150/50 Mbit/s

 • PREPROSTA UPORABA

  Velika izbira podatkovnih naprav za enega ali več uporabnikov, odvisno od želja in potreb

 • TUDI ZA VAŠO PISARNO

  Zaradi velikih hitrosti in količin podatkov je odlična izbira tudi za v pisarno

 • VEDNO Z VAMI

  Uporabljate ga lahko doma, na vikendu, v pisarni ali na poti

 • VKLJUČENA SPOROČILA SMS

  V pakete je vključenih do 100 sporočil SMS

 • PRILAGODLJIV

  Na voljo je več različnih naročniških paketov

Naši Paketi Mobilni net

​​

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.

​​​​​​​​​​​

Dodatno v paketih Mobilni net

 • %
  Poveži in prihrani

  Povežite vsaj enega od fiksnih paketov z enim od mobilnih paketov in prihranite.

 • TViN Shramba

  Uporabljate jo na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tako da so vse vaše najljubše vsebine z vami na vsakem koraku.

 • Programske opcije

  V paketih Mobilni net lahko izberite programske opcije Risanke, Eksplozivni in HBO GO.

Primerjava paketov Mobilni net

Izberite paket glede na potrebe

MOBILNI NET
Prenos podatkov doma
Brezplačen prenos podatkov v EU-tarifi
Sporočila SMS
LTE/4G
Najvišja hitrost podatkov

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.

​​1Naročniško razmerje s paketi Mobilni net A, B in C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net A z mesečno naročnino 9,01 EUR (7,37 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani), paket Mobilni net B z mesečno naročnino 18,02 EUR (16,38 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Mobilni net C z mesečno naročnino 27,04 EUR (22,12 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Mobilni net A tudi 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 3100 MB v državah območja EU-tarife), paket Mobilni net B 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 6200 MB v državah območja EU-tarife) in paket Mobilni net C 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 9300 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 1,63 EUR vključuje 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. V paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Nakup naprav iz akcijske ponudbe pri navedenem paketu ni mogoč. Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,97 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 8,97 EUR. Cene so v EUR brez DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Naročnik paketa Mobilni net A, Mobilni net B in Mobilni net C lahko kot fizična oseba, fizična oseba s poslovno dejavnostjo ali samostojni podjetnik lahko dodatno sklene do štiri podrejena naročniška razmerja SIM 2 net. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja SIM 2 net se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 4,09 EUR na mesec. Cene so v EUR brez DDV

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: