0

BREZŽIČNI POSLOVNI PAKET

ŽE OD 38,52 € /mesec

Brezžični poslovni paket vsebuje

Internet

Poslovna IP-telefonija

Brezplačno v paketu Brezžični poslovni paket

Brezžični poslovni paket vsebuje

 

do 20/5 Mbit/s v omrežju LTE1

 

2 IP-številki poslovne telefonije

 

4 poštni predali s velikostjo do 2 GB

Redna cena paketa: 38,52 €Prilagodite Brezžični poslovni paket

  • Do 22 številk
    poslovne IP-telefonije
  • Brezplačna
    spletna domena
  • Možnosti višje
    hitrosti interneta

Vrhunski večfunkcijski modem

Prednost naših poslovnih paketov je med drugim tudi modem FRITZ!Box, ki je vključen v pakete. FRITZ!Box je večfunkcijski modem, ki lahko s svojimi funkcijami nadomesti več naprav. Pametni modem je zaradi vseh lastnosti prejemnik vsakoletnih nagrad in priznanj za svoje delovanje. Predstavljamo vam različne modeme, ki se razlikujejo po funkcionalnosti. Preverite, kateri je pravi za vaš posel.

VEČ O MODEMU FRITZ!Box

OPOMBE

​1Akcijska ponudba znižana mesečna naročnina velja za obstoječe in nove naročnike ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja s poslovnima paketoma Modri poslovni paket in Premium poslovni paket. Ob vezavi za 24 mesecev, velja akcijska ugodnost znižana naročnina za 3 mesece, oziroma ob vezavi za 12 mesecev, velja ugodnost 1 mesec. Po pretečenih 3 (oz. 1) mesecih se začne zaračunavati redna cena paketa po ceniku. Naročnik, ki sklene naročniško razmerje pod pogoji te akcijske ponudbe, soglaša, da v času veljavnosti akcijske cene 24 (oz. 12)- mesečne vezave prehod na drug, cenejši paket, brez poplačila obveznosti iz naslova te vezave, ni mogoč. Ta ponudba se izključuje s ponudbo Akcijska ponudba izdelkov.

2Modri poslovni paket vsebuje televizijo Telekoma Slovenije s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD.

3Naročniško razmerje Druga številka – podjetni je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka – podjetni naročniki prejmejo dodatno SIM-kartico, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki znaša 13,93 EUR mesečno. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 8,98 EUR. Strošek menjave paketa v podrejeno razmerje se ne zaračuna in je uporabnikom na voljo brezplačno. Cene so v EUR brez DDV. Pri paketih Enostavni in Premium poslovni paket je mogoče skleniti do 7, pri Modrem poslovnem paketu pa do 3 dodatna mobilna naročniška razmerja Druga številka – podjetni, ki koristijo mobilne količine nosilnega paketa Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket oz. Modri poslovni paket. Za več informacij o ponudbi obiščite Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 7070.
Neomejeni pogovori v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS in prenos podatkov so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve spadajo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje sporočil SMS/MMS brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da naročnikova uporaba storitve škoduje Telekomu Slovenije, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

4Ugodnost 1 brezplačne licence za Microsoft 365 (Office 365) Business Essentials in brezplačne namestitve na ključ velja od 1. 1. 2020 dalje za nove in obstoječe naročnike, ki so hkrati naročniki enega izmed poslovnih paketov (Poslovni Net, Poslovni Duo, NEO Poslovni, Osnovni poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket in Veliki poslovni paket). Ugodnost velja 12 mesecev in začne veljati z obračunskim mesecem, v katerem je aktiviran ustrezen poslovni paket oziroma paket Microsoft 365 (Office 365). Naročnikom paketov Microsoft 365 Apps for Business ali Microsoft 365 Business Standard pripada popust v višini 4,20 EUR brez DDV za obdobje 12 mesecev na en paket Microsoft 365 (Office 365).

5Fritz!Box 7490 se obračuna kot dodatna storitev 1,64 EUR brez DDV mesečno.

Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki želi spremeniti naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje za koriščenje ugodnosti. Koriščenje ugodnosti velja za paketa Napredni poslovni paket in Napredni poslovni paket 300.

Slike so simbolične. Cene so v EUR brez DDV.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.


Prodajne ponudbe in cenik
Cenik paketa
Prodajna ponudbaSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: