0

PAKET POSLOVNI NET

  • NOVO
  • HITER INTERNET
ŽE OD 32,79 €24,58 € /mesec

Ni vsak posel e-posel, je pa najpomembnejši

Prilagodite svoj posel novim e-okoliščinam. Spoznajte prava pomočnika, s katerima boste lahko poslovali, varno, brezstično, povsem enostavno, predvsem pa kar se da nemoteno. Takšni so časi. Za pametno e-poslovanje. Za pametne poslovne odločitve.

Predstavljamo vam paket Poslovni net, narejen po meri časov, v katerih živimo. Časov, ko je zanesljiva povezava ključnega pomena, da uspešno kljubujete poslovnim izzivom ali po prisilnem predahu ponovno zaženete svoj posel. Časov, ko je pomoč dobrodošla in cenjena bolj kot kdajkoli prej.

Zato paket Poslovni net poleg zelo hitrega interneta prinaša tudi Prednostno obravnavo SLA - urgentno tehnično pomoč naših strokovnjakov. Tako vam, ko gre kaj narobe, zagotavljamo hitro prijavo ter učinkovito odpravo motenj, brez čakanja. Da le ne trpi vaš e-posel. 

Ker prisotnost na spletu danes pomeni zelo veliko, vam omogočamo tudi vašo novo spletno stran, ki jo po vaših željah postavijo naši spletni eksperti. Da bodo za vaš posel vedeli prav vsi. 

Da vam še dodatno olajšamo poslovanje s strankami, pa za vas pripravimo še E-cenik, ki vaš lokal ali trgovino naredi še bolj prijazno strankam, saj si lahko vašo ponudbo prek tehnologije QR-kode brezstično ogledajo kar na svojem mobitelu. In kdor gleda, mnogokrat tudi kupi. 

BREZSTIČNO PLAČEVANJE Z MOBITELOMVALÚ je izboljšana in izpopolnjena Moneta. VALÚ je plačilna metoda, povsem enostavna tako za uporabnika kot tudi za vas, ponudnika. Z VALÚ-jem bodo vaše stranke vaše izdelke ali storitve plačale kar s svojim mobitelom. Varno, zelo preprosto in brezstično. Pozabite na menjalnino. Pozabite plačilo po povzetju. Spoznajte VALÚ, E-poslovanje v vsakem žepu. 


***Akcija 2 meseca brez provizije od prometa plačil velja za vse s promocijsko kodo za popust UGODNOST VALÚ, ki sklenejo pogodbo do 31. 1. 2021. 2-mesečno obdobje brez provizije začne veljati od dneva vklopa storitve. Programska prilagoditev blagajne je brezplačna pri ponudnikih blagajniške opreme, s katerimi imamo pogodbo. Za več informacij o prodajni ponudbi obiščite www.valu.si ali pišite na prodaja@valu.si.

Komu sta namenjena Poslovni Net in VALÚ?

01/06

Spletni butiki

Domača spletna trgovina? Ne. Spletni butik bolje zaobjame vašo E-ponudbo. Kar ponujate širnemu svetu, je plod vaše vizije, vaše strasti in vaše spretnosti. Bodite spretni tudi pri možnostih plačevanja.

Dostavne službe

Stranke vsak dan računajo na vas. Da boste točni, da boste našli. Da boste poklicali, preden pridete. Da boste prišli do vrat. Da bo pošiljka v perfektnem stanju. Da boste prijazni. Da boste imeli menjalnino za njihov velik bankovec. Izognite se vsaj temu. Enostavno. Brezstično.

Manjše trgovine

Ker verjamete v osebni stik s svojimi strankami, v nasvet o tem in onem artiklu, v pomembnost prijaznega človeškega pogovora, ter včasih prepotrebno vzpodbudno besedo, naj vas vzpodbudimo, da strankam in predvsem sebi vsaj nekoliko olajšate poslovanje. Vsaj malce brezstično.

Gostinski lokali

Če v vašem lokalu ne podpirate plačevanja s karticami, prvi bankomat pa je daleč stran, je VALÚ prava rešitev za vas in vaše stranke. "Kaj pa napitnine?" se nemara sprašujete. Na pult postavite velik kozarec z napisom NAPITNINA. Na vrata pa nalepite nalepko VALÚ.

Saloni

Že res, da vam najbrž nikoli ne zmanjka tem za klepet. A, če vaše stranke navadno plačujejo z večjimi bankovci, vam zagotovo kdaj zmanjka menjalnine. Z VALÚ-jem ni teh težav. In med tem ko se na mobitelu kažejo fotografije vnučkov, se sproti poravna še račun.

Taksisti

"Lahko plačam z bankovcem za 200 €?" je vprašanje, ki ste ga najbrž že slišali. In bili kmalu za tem ob vso menjalnino. In ko smo že pri menjalnini. Z denarjem se lahko širijo tudi virusi in bakterije. Z VALÚ-jem ne. Pa še bolj moderni boste kot vsi ostali in strankam prijazni.

Poslovni Net in plačilni sistem VALÚ sta idealna E-poslovna pomočnika za vse, ki ne podpirate, nimate, ne želite ali ne morete imeti POS terminala za plačevanje s karticami. Tako v spletni kot tudi v fizični izpostavi.


Poslovni net vsebuje

 

350/100 Mbit/s na optičnih povezavah
40/20 Mbit/s na VDSL in do 20/1 Mbit/s na ADSL1

 

1 poštni predal z velikostjo 50 GB prvo leto brezplačno v okviru licence Microsoft 365 Business Basic2 
in 4 poštni predali z velikostjo do 2 GB

 

1 TB shrambe v oblaku Microsoft OneDrive prvo leto brezplačno v okviru licence Microsoft 365 Business Basic2

 

prednostna obravnava SLA 24/7 - za hitro prijavo ter učinkovito odpravo motenj

 

paket vključuje tudi: spletno domeno in spletno stran.

 

izkoristite dodatne ugodnosti za poslovne uporabnike

Redna cena paketa: 32,79 €Prilagodite Poslovni net

Vrhunski večfunkcijski modem

Vse cene so brez DDV.

Prednost naših poslovnih paketov je med drugim tudi modem FRITZ!Box, ki je vključen v pakete. FRITZ!Box je večfunkcijski modem, ki lahko s svojimi funkcijami nadomesti več naprav. Pametni modem je zaradi vseh lastnosti prejemnik vsakoletnih nagrad in priznanj za svoje delovanje. Predstavljamo vam različne modeme, ki se razlikujejo po funkcionalnosti. Preverite, kateri je pravi za vaš posel.

VEČ O MODEMU FRITZ!Box

OPOMBE

1Naročniško razmerje s poslovnimi paketi (NEO Poslovni, Poslovni duo in Poslovni net) lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Akcijska mesečna naročnina za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena hitrost fiksnega interneta velja v optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov in akcijsko ponudbo brezplačne programske sheme ob vezavi.

Akcijska ponudba izdelkov velja do odprodaje zalog za nove naročnike fiksnih paketov NEO ob vezavi za 24 mesecev in se izključuje z akcijsko ponudbo brezplačne programske sheme ob vezavi in akcijsko mesečno naročnino. Mogoč je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Količine izdelkov so omejene. Plačilo kupnine je prek računa Telekoma Slovenije. Več informacij je na voljo v prodajni ponudbi na www.telekom.si.

Več v prodajni ponudbi fiksnih poslovnih paketov oz fiksnih poslovnih paketov na omrežju OŠO na www.telekom.si.

224 mesecev akcijska mesečna naročnina 24,58 EUR na paketih Poslovni Net: Novi naročniki paketov Poslovni Net, ki v promocijskem obdobju sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 (oz. za 12) mesecev v obdobju prvih 24 (oz. 8) mesecev plačujejo za izbrani paket mesečno naročnino 24,58 EUR brez ddv. Po pretečenih 24 (oz. 8) mesecih se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku. Ta akcijska ponudba za nove naročnike se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Akcijska ponudba je časovno omejena do 31. 1. 2021.

3Ugodnost 1 brezplačne licence za Microsoft 365 Business Basic in brezplačne namestitve na ključ velja od 1. 1. 2020 dalje za nove in obstoječe naročnike, ki so hkrati naročniki enega izmed poslovnih paketov (Poslovni Net, Poslovni Duo, NEO Poslovni, Osnovni poslovni paket, Enostavni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket in Veliki poslovni paket). Ugodnost velja 12 mesecev in začne veljati z obračunskim mesecem, v katerem je aktiviran ustrezen poslovni paket oziroma paket Microsoft 365 (Office 365). Naročnikom paketov Microsoft 365 Business Premium ali Microsoft 365 Business Standard pripada popust v višini 4,20 EUR brez DDV za obdobje 12 mesecev na en paket Microsoft 365 (Office 365).

4Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki želi spremeniti naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje za koriščenje ugodnosti. Koriščenje ugodnosti velja za paketa Napredni poslovni paket in Napredni poslovni paket 300.


Prodajni ponudbi

Prodajna ponudba fiksnih poslovnih paketov
Prodajna ponudba fiksnih poslovnih paketov na odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO)

Objavljene cene so brez DDV in zaokrožene na dve decimalki.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: