0

Microsoft Azure je celovita IKT-platforma za napredno gradnjo poslovnih rešitev v oblaku ali hibridni IKT-arhitekturi ter pri računalništvu na robu.

Podjetjem vseh velikosti omogoča vse potrebne gradnike (IaaS − infrastruktura, PaaS − vsebinska platforma, SaaS − namenske aplikacije) za gradnjo celovitih digitalnih poslovnih rešitev.

Več na www.azure.si.


Poslovne in tehnične prednosti rešitve Azure:

  • odprta, zmogljiva in prilagodljiva IKT-platforma, ki na podlagi intuitivnih grafičnih in programskih vmesnikov omogoča poslovnim zahtevam prilagojeno vzpostavitev potrebnih gradnikov IKT-okolja;
  • samodejna vzpostavitev (provisioning) nudi hitro vzpostavitev in uporabo;
  • transparenten cenik in plačevanje po dejanski porabi virov (OPEX);
  • prilagodljivost rešitve glede na vaše potrebe in poslovno rast;
  • podatkovni centri v Evropi, certificirani z veljavno evropsko in panožno zakonodajo ter skladni z GDPR in ostalimi strogimi standardi varovanja podatkov;
  • podpora odprtim standardom, različnim programskim jezikom in arhitekturam, vključno z veriženjem blokov (blockchain);
  • dosegljivost in uporaba kjerkoli na svetu prek interneta ali zasebnih povezav.

Zakaj je Telekom Slovenije prvi partner na področju rešitve Azure?

Telekom Slovenije je od leta 2015 prvi v Sloveniji in eden prvih Microsoftovih partnerjev CSP (Cloud Solutions Provider) v Evropi. S svetovanjem, vzpostavitvijo, prehodi na novo okolje in celovitim upravljanjem Microsoftovih spletnih storitev smo že več tisoč podjetjem in organizacijam vseh velikosti pomagali digitalizirati poslovne procese in omogočili realizirati potencial konkurenčnih prednosti na globalnem trgu.

Vrsta zlatih in srebrnih Microsoftovih kompetenc, več deset izkušenih in certificiranih inženirjev, predvsem pa referenčne študije zadovoljnih strank so zagotovilo, da lahko z Azurom pomagamo tudi vam.Azure lahko preizkusite že v nekaj dneh.Pokličite svojega svetovalca ali pošljite povpraševanje.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: