0

Razvojna različina ELEKTRIKA POVPRAŠEVANJE v4.00

Izbrali ste

ELEKTRIKA TELEKOMA SLOVENIJE

Podrobneje

Zamenjajte ponudnika električne energije in prihranite.​​

Za naročilo elektrike enostavno izpolnite obrazec na desni strani. Naročilo lahko zaključite brez obiska prodajnega mesta, brez tiskanja pogodb in pošiljanja po pošti.


NAROČILO BREZ PRIJAVE NA MOJ TELEKOM
 • Vnesite svoje podatke in številko merilnega mesta, ki jo najdete na svojem računu za elektriko.
 • Po oddanem naročilu vas bomo poklicali in skupaj z vami zaključili naročilo.

NAROČILO S PRIJAVO NA MOJ TELEKOM
 • Če imate kodo Telekom ID, se prijavite na portal Moj Telekom.
 • Vnestite številko merilnega mesta, ki jo najdete na svojem računu za elektriko.
 • Izberite razmerje, ki ga želite povezati z elektriko na skupni račun. Skupni račun je pogoj za uveljavljanje dodatnega mesečnega popusta v okviru ponudbe Poveži in prihrani.
 • Po oddanem naročilu boste na svoj e-naslov, s katerim ste prijavljeni v Moj Telekom, prejeli povezavo za digitalni certificirani podpis, ki vam omogoča, da podpišete naročniško pogodbo z digitalnim certifikatom1. S tem bo vaša naročniška pogodba o dobavi električne energije podpisana.
080 70 70

Za informacije lahko
pokličete

 
Pogoji

1Digitalni certificirani podpis oz. storitev elektronskega podpisovanjav oblaku SETCCE ePeroRSTART omogoča zakonsko skladno podpisovanje na daljavo. Elektronski podpis deluje na osnovi globalnih (varnostnih) tehnoloških priporočil in ustreza zahtevam Uredbe (EU) št. 910/2014 o elektronski identifikaciji in storitvah zaupanja za elektronske transakcije na notranjem trgu (Uredba eIDAS). Naročnik storitev Telekom Slovenije se mora pred uporabo storitve SETCCE ePeroRSTART prijaviti v portal Moj Telekom s svojim uporabniškim imenom in geslom. Za dostop do predala z naročniško dokumentacijo in za elektronski podpis naročniške dokumentacije naročnik prejme enkratno geslo na mobilno telefonsko številko, ki jo vnese ob prijavi v portal. Naročnik elektronsko podpiše pripravljeno naročniško dokumentacijo (pogodbo) z izbiro akcije Podpišite dokument v uporabniškem vmesniku ePeroRSTART. Elektronski podpis na pogodbi je kombinacija vizualizacije podatkov o prijavljenem naročniku in naprednega elektronskega podpisa, overjenega s kvalificiranim digitalnim potrdilom. Takšen podpis povezuje podpisnika s podpisano vsebino (pogodbo), potrjuje dejanje podpisa in zagotavlja celovitost podpisanega dokumenta.

 

Naročite elektriko

  Za enostavno naročilo: če imate kodo Telekom ID, se prijavite na Moj Telekom.
*
Podatek je obvezen!
*
Podatek je obvezen!

Podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

 


*
Podatek je obvezen!

 
Podatek je obvezen!

Naročilo naprave

 • Kupite v E-trgovini

  Obstoječi naročniki, ki želite kupiti napravo v akciji in podaljšati svoj naročniški paket, lahko napravo kupite E-trgovini.

 • Oddajte naročilo v Telekomov center

  Novi in obstoječi naročniki lahko izpolnite obrazec za naročilo naprave. Poklicali vas bomo iz izbranega Telekomovega centra in se dogovorili za prevzem naprave.

 

Spletnega naročila ni mogoče oddati

Naročilo elektrike je omogočeno samo poslovni uporabnikom.DOMOV
 
 

Žal vašega naročila ni mogoče zaključiti prek spleta.

Prosimo vas, da za zamenjavo dobavitelja električne energije obiščete najbližji Telekomov center ali pooblaščenega prodajalca Telekoma Slovenije.NAZAJ
 
 

Spletnega naročila ni mogoče oddati

Naročilo elektrike je omogočeno samo poslovni uporabnikom.DOMOV
 

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: