Vsi, ki v času predprodaje, to je od 14. 1. in 28. 1. 2021, kupite mobitel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ali , prejmete darilo: lokator SmartTag in brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Pro v črni barvi.

Za pridobitev darila svoj novi mobitel najkasneje do 21. 2. 2021 registrirajte na https://www.samsung.com/si/apps/samsung-members/ . Darilo prejmete med 15. 2. in 15. 3. 2021. Več o pravilih promocije najdete tukaj.

Mobiteli
  • PREDNAROČILO + DARILO

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

OCENA
Mnenja: 0  
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB fantomsko srebrna
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB fantomsko srebrna
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB fantomsko srebrna
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB fantomsko srebrna
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB fantomsko srebrna
  • Vezava
  • Brez vezave
Velikost pomnilnika
Barva
MOŽNOSTI VEZAVE 24
CENA Z VEZAVO
OBDOBJE VEZAVE
NAČIN PLAČILA
Velikost pomnilnika
Barva
Število in lastnosti glavnih kamer

4 | širokokotna (108 MP) | ultra širokokotna (12 MP) | telefoto (10 MP in 3x povečava) | telefoto (10 MP in 10x povečava)

Procesor

8| 2,9 + 2,8 + 2,2 GHz| Exynos 2100

Ločljivost

3200 x 1440 točk, 515 PPI, 16 milijonov barv

Samsung Galaxy S21 Ultra je največji član serije Galaxy S21 - nudi namreč 17,27-cenimetrski dinamični AMOLED 2x zaslon.  To je tudi najinteligentnejši zaslon doslej. Uporabnikom ni več treba izbirati med 120 Hz hitrostjo osveževanja in Quad HD+ kakovostjo - pri Galaxy S21 Ultra lahko uživate v obojem hkrati. Hitrost osveževanja zaslona se prilagodi vsebini, ki si jo ogledujete, od 10 Hz do 120 Hz - to zagotavlja najboljšo sliko ob hkratni energetski učinkovitosti in podaljšanju življenjske dobe baterije. V primerjavi z Galaxy S20 nudi Galaxy S21 Ultra 25-odstotno svetlejšo sliko pri največji svetlosti 1500 nitov, z 50-odstotnim izboljšanim kontrastnim razmerjem pa prikazuje kristalno jasne slike, tudi pri močni svetlobi. Tako kot Galaxy S21 in S21+ pametna telefona tudi Galaxy S21 Ultra prilagaja oddajanje modre svetlobe in tako zmanjša utrujenost oči.

Galaxy S21 Ultra vključuje najnaprednejši sistem profesionalnih kamer, ki vam omogoča, da posnamete osupljive fotografije v studijski kakovosti v različnih osvetlitvah in nastavitvah. Za urejanje videoposnetkov pa so na voljo nove funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci. Galaxy S21 Ultra nudi glavno kamero s štirimi objektivi (ultra širok, širok in dvojni tele-objektiv). Vključuje 108 MP pro senzor, s katerim lahko zajamete 12-bitne HDR fotografije s 64-krat bogatejšimi barvami in več kot 3-krat širšim dinamičnim razponom. Prvič pri Galaxy pametnem telefonu lahko z vsemi objektivi, vključno s sprednjimi in glavnimi štirimi objektivi, zajemate posnetke v 4K ločljivosti s hitrostjo 60 sličic na sekundo. Poleg tega z 12-bitno RAW datoteko pri urejanju fotografij ne boste pogrešali niti ene podrobnosti.  Pri povečevanju motiva pri Galaxy S21 Ultra vam ni treba skrbeti, da bi izgubili jasnost. Nudi namreč 100-kratno povečavo, ki jo poganja Samsung sistem z dvojno tele-lečo (3-krat in 10-krat optična - obe opremljeni z Dual Pixel(2PD) AF). Tako boste lahko vedno posneli jasne posnetke, ne glede na to, kakšno povečavo uporabljate. Galaxy S21 Ultra vključuje tudi izboljšani Bright Night senzor, ki zagotavlja izjemne posnetke tudi pri šibki svetlobi. Dodatno vam bo pri zajemanju izjemnih posnetkov pomagal še nočni način, možnost zmanjševanja hrupa in 12 MP nona-binning tehnologija.
Galaxy S21 Ultra zagotavlja tudi tehnologijo za sledenje, kot je UWB tehnologija, in nudi nove možnosti povezovanja, ki bo bodo spremenile način interakcije z vašimi napravami. Galaxy S21 Ultra bo izkušnjo pametnega telefona povzdignil na popolnoma novo raven in pri uporabnikih spodbudil kreativno izražanje ter produktivnost - kot prva naprava kadarkoli v seriji S pametnih telefonov namreč nudi izkušnjo S Pen pisala. Od risanja, zapisovanja do urejanja fotografij in podpisovanja dokumentov - vse to vam sedaj omogoča S Pen pisalo pri Galaxy S21 Ultra. Uporabite lahko kar S Pen pisalo, ki ga vključujejo Galaxy Note pametni telefoni ali Galaxy Tab tablični računalniki, ali ga kupite ločeno.
Za boljšo in hitrejšo povezljivost je Galaxy S21 Ultra eden prvih pametnih telefonov, ki podpira Wi-Fi 6. Uživali boste lahko v večji pasovni širini in hitrejši internetni povezavi - pretakanje vsebin bo potekalo popolnoma brez težav. Ravno tako bodo vaši videoklepeti potekali brez zakasnitev. Zahvaljujoč ultra-širokopasovnim zmogljivostim (UWB), vgrajenim v Galaxy S21 Ultra in S21+, boste lahko z novim pametnim telefonom samodejno odklenili vrata avtomobila, ne da bi izvlekli ključe. Z Galaxy S21 Ultra in S21+ lahko tudi s pomočjo združene resničnosti drugim uporabnikom Galaxy naprav pustite sporočila, da potrebujete pomoč pri iskanju izgubljenega predmeta. 

Galaxy S21 Ultra za neprekinjene, dolgotrajne povezave v celotnem ekosistemu povezanih naprav uporablja tehnologijo Dual Bluetooth®, ki pomaga, da povezane naprave, kot so Galaxy Buds Pro brezžične slušalke, porabijo manj baterije ob stabilni povezavi. In ko se baterija izprazni, jo lahko samo v 30 minutah napolnite do 50 % energije. Celotna serija Galaxy S21 pametnih telefonov je zaščitena s Samsung Knox Vault, ki zagotavlja zaščito na ravni strojne opreme. Z dodajanjem varnega pomnilnika, odpornega proti nedovoljenemu delovanju, zagotavlja dodaten nivo zaščite – tako bodo vaši podatki popolnoma varni.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • CENIK
  • DOBAVLJIVOST
  • SERVIS