Samsung Galaxy A52 5G

Mobiteli

Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Samsung Galaxy A52 5G 128 GB črna
Velikost pomnilnika

128 GB | 101 GB za uporabnika

Procesor

8| 2,2 + 1,8 GHz

Število in lastnosti glavnih kamer

4 | glavna (64 MP) | ultroširokokotna (12 MP) | makro (5 MP) | globinska (5 MP)

Napasite si oči na živahnih podrobnostih Samsunga Galaxy A52 5G  s FHD+ Super AMOLED zaslonom, ki dosega 800 nitov za jasno sliko, tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Zaščita za udobje oči znižuje modro svetlobo, s funkcijo Super tekoče pa je pogled tekoč, ne glede na to ali igrate igre ali brskate. Vse to na razsežnem 16,5 cm brezkončnem-O zaslonu.

Minimalno ohišje za kamero se zlije z mat zaključkom na hrbtni strani telefona za prepoznaven, skorajda celosten izgled. Udobne, tanke in zaobljene linije na brezhibni obliki Galaxy A52 5G pametnega telefona lahko pokažete v modnih barvah: črni in beli. Sistem kamere z več objektivi na Galaxy A52 5G pametnem telefonu vaše fotografije povzdigne na naslednjo raven. Snemajte v izjemno visoki ločljivosti s 64 MP glavno kamero z OIS, ki jo lahko uporabite za jasne in čiste fotografije podnevi. Poslovite se od zamegljenih fotografij in video posnetkov. OIS (Optična stabilizacija slike) vam pomaga stabilizirati posnetke, da gibanje ostane tekoče, fotografije pa ostre — tudi ob slabši svetlobi. Kamera sprejme več svetlobe, da osvetli vaše posnetke ob slabši svetlobi. 12 MP ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Približajte se s 5MP makrokamero in izpostavite še tiste najmanjše podrobnosti svoje fotografije. Fotografijam doda naravni bokeh učinek, da vaš motiv resnično izstopa iz ozadja. 32 MP glavna kamera na Galaxy A52 5G pametnem telefonu posname jasne selfije z visoko ločljivostjo skozi cel dan. Z bokeh učinkom nežno zamegli ozadje in vaš obraz postane zvezda.

Telefon, ki je ocenjen s standardom IP67 za odpornost proti vodi in prahu, lahko zdrži do 1 meter vode do 30 minut. Zato lahko še vedno predvajate in slikate, čeprav se vaš telefon rahlo zmoči. Z dvema zvočnikoma — zgoraj in spodaj — lahko ustvarite stereo zvočno izkušnjo brez slušalk. Bralnik prstnih odtisov na zaslonu Galaxy A52 5G pametnega telefona prepozna vaš unikaten prstni odtis in vam omogoča enostaven in varen način odklepanja vašega telefona. S storitvijo Samsung Pass za biometrično avtentikacijo vaš prstni odtis omogoča hitrejšo in varnejšo metodo avtentikacije za prijavo v aplikacije in na spletne strani. 4.500 mAh baterija vam daje več časa, da počnete to, kar vam je všeč - pretakanje in deljenje vsebin, igranje iger in še več. S 25 W super hitrim polnjenjem pa bo vaš Galaxy A52 5G telefon hitro spet napolnjen.

Ne glede na to, ali ste osredotočeni na eno nalogo ali na več nalog hkrati, vam Galaxy A52 5G prinaša izjemno zmogljivost z naprednim osemjedrnim procesorjem in do 6 GB RAM-a. Shranite si več in izbrišite manj s 128 GB notranjega pomnilnika. Če vam to ne zadostuje, dodajte do 1 TB z MicroSD kartico.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • SERVIS