Sony XperiaTablet Z2

Tablice

Sony XperiaTablet Z2

Velikost pomnilnika

16 GB| do 10,8 GB za uporabnika

Operacijski sistem ob začetku prodaje

Android 4.4

Ustvarili smo najtanjši in najlažji vodotesni tablični računalnik z neverjetno sliko in osupljivim zvokom. Podajte se v akcijo s 25,6 cm tabličnim računalnikom s 4-jedrnim procesorjem. Vsebuje Sonyjeve najnovejše slikovne tehnologije, optimirane za mobilne naprave, ki zagotavljajo pristne užitke ob gledanju. Ob pristnem zvoku se počutite, kot bi bili tudi sami tam. Tablični računalnik Xperia Z2 ima zvočnike S-Force Front Surround in tehnologijo za odpravljanje šumov za jasen in glasen zvok. S tabličnim računalnikom s štirijedrnim procesorjem uživajte v pristnih 3D-igrah.
* Standarda zaščite IP55 in IP58 nudita povečano odpornost proti prahu in vodi ob dejstvu, da so vse odprtine zaprte. Standard IP55 določa, da naprava zdrži curke pod nizkim pritiskom z vseh smeri, standard IP58 pa določa, da lahko napravo potopimo do globine 1,5 m sladke vode do 30 minut.
  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
Test na dlani s Tehnika
Xperia Z2 Tablet

Xperia Z2 Tablet

28. april 2014

Sony Xperia Z2 Tablet je tanka, elegantna in lahka tablica, ki je povrhu vsega še izredno zmogljiva. Če vas ne zmoti povprečen fotoaparat (in vas ne bi smel) in je ne mislite uporabljati zunaj na soncu, je to gotovo ena najboljših tablic, ki jih lahko kupite ta trenutek. Kljub svojim napakam ima dovolj prednosti, da vas bo prepričala.

Preberi test na tehniku