V času trajanja akcije, od 6. marca do 31. maja 2023, vam ob nakupu katerega koli televizorja blagovne znamke Hisense nudimo možnost, da v primeru, da ne bi bili popolnoma zadovoljni z delovanjem televizorja, le-tega v roku 30 dni od nakupa brezplačno vrnete, mi pa vam vrnemo denar, brez obveznosti in argumentacije.

Ko izpolnite spodnji e-obrazec in pripeljete aparat v izbran Studio Gorenje, bomo preverili ustreznost vrnjenega aparata (da je nepoškodovan, očiščen, z vso ustrezno dokumentacijo in vso opremo). Nato vam bomo denar vrnili preko nakazila na vaš transakcijski račun.

E-OBRAZEC in POGOJI VRAČILA

 

Hisense QLED 55E7HQ 4K

Hisense QLED 55E7HQ 4K

OCENA
Mnenja: 0  
Hisense QLED 55E7HQ 4K
Hisense QLED 55E7HQ 4K
Hisense QLED 55E7HQ 4K
Hisense QLED 55E7HQ 4K črna
Hisense QLED 55E7HQ 4K črna
Hisense QLED 55E7HQ 4K črna
  • Vezava
  • Brez vezave
Barva
MOŽNOSTI VEZAVE 24
PAKET
OBDOBJE VEZAVE
NAČIN PLAČILA
NAROČNIŠKO RAZMERJE
Barva

Odlični televizor, ki pričara odlično izkušnjo gledanja vaših najljubših športnih vsebin ali filmov. Celovito delovanje tega načina izboljša svetlost, kontrast, barvo in ostrino, da ustvari resnično živo, kristalno čisto športno sceno, polno živih barv in bogatih kontrastov. Tehnologija barv s kvantnimi pikami lahko prikaže širši nabor barv z več odtenki in niansami. Stori vse potrebno, da si lahko življenje ogledate v novih, živih barvah. Zahvaljujoč LED diodam, ki so nameščene na celotni površini za ploščo, je svetlost enakomerna in izguba svetlobe manjša. Game Mode Plus izboljša vaše možnosti za to, da se v igri izboljšate in znatno zmanjša vhodni zamik, šum in vibracije. Tehnologiji ALLM in VRR vam obljubljata optimalno igralno izkušnjo. 

Podatkovna kartica

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še