Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Samsung Galaxy Note10+ 256 GB avra črna
Velikost delovnega pomnilnika (RAM)

12 GB

Ločljivost

3040 X 1440 točk, 498 PPI, 16 milijonov barv

Število in lastnosti glavnih kamer

4 | telefoto (12 MP) | širokokotna (12MP) | ultra širokokotna (16 MP) | globinska (VGA)

Samsung Galaxy Note10+ je v prvem izboru Siol.net za naj mobitel 2019 po izboru bralcev slavil v kategoriji: naj mobitel za poslovneže.

S Samsung Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo. Udobni ergonomski oprijem in lahkotno ohišje predstavljata novi standard oblike mobilnih telefonov. Ultrasonični bralnik prstnih odtisov se skriva v zaslonu. Ob 3D zaznavanju brazd in vdolbin vašega prstnega odtisa utripa in zagotavlja nevidno varnost. Drobna sprednja kamera je diskretno nameščena in na zaslonu ni moteča. Obenem se lahko zahvaljujoč izjemno tankim robovom nadejate resnično epske izkušnje ogleda. Uživajte v kinematografskem doživetju, bodisi zunaj, ob dnevni svetlobi ali v temi. HDR10+ je certificiran z dinamičnim preslikavanjem tonov za predvajanje s tonom in kontrastom, ki je kar se da resničen, zato je gledanje vsebine HDR10+ na YouTube-u še bolj zabavno in navdušujoče. Funkcija brezžične skupne rabe energije vam omogoča, da lahko svojo energijo delite z drugimi napravami. Samsung DeX odpira nov način uporabe namiznega računalnika na osebnih računalnikih in Mac napravah. Med napravami preprosto vlecite in spuščajte datoteke ali jih na velikem zaslonu na hitro urejajte brez prekinitev. Na telefonu lahko nadaljujete z delom tudi, ko je z računalnikom povezan prek USB kabla. Galaxy Note10 in Note10+ mobilna telefona in S Pen pisalo imajo oceno IP68, ki predstavlja standard Galaxy za odpornost proti vodi in prahu. Prepoznava obraza in ultrazvočni bralnik prstnih odtisov varujeta vašo napravo, dokler ne prepozna vaših potez. Odločite se lahko tudi za kodo PIN, vzorec ali geslo. Novi sistem kamer na mobilni telefon prinaša filmsko tehnologijo profesionalnega razreda, ki je preprosta za uporabo. S približanjem mikrofona ujemite vse zvoke, ki jih želite posneti. Upravljajte z zvokom okoli vas s pomočjo približevanja in oddaljevanja ter ujemite samo želene zvoke. Ustvarjajte neverjetno podrobne posnetke v osupljivih barvah s 4K UHD. Doživite razkošne odtenke in kontraste, ki s HDR10+ in dinamičnim mapiranjem tonov ostanejo resnični v vsakem prizoru. Edinstveno S Pen pisalo definira izkušnjo mobilnih telefonov Note. Z elegantno enodelno obliko sledi vaših gibom ter omogoča daljše pisanje, risanje in upravljanje.  S Pen pisalo smo zasnovali, da se bolje ujema z vašimi gibi ter vam tako omogoča upravljanje s telefonom prek preprostih potez. Zabeležite svoje misli, nato pa z enim samim dotikom projektne zapiske spremenite v berljivo besedilo, ki ga lahko kopirate, prilepite in delite.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • SERVIS
Test na dlani s Tehnika
Test na dlani: Samsung Galaxy Note10+

Test na dlani: Samsung Galaxy Note10+

21. 8. 2019

Samsungov Note 10+ nadaljuje s tradicijo “poletnih” velikih mobitelov, ki se dobrikajo poslovnim uporabnikom, pa čeprav se ga nihče ne bi branil. Strojno omogoča največ, kar ponuja tehnologija, pisalo je pridobilo tipala, ki zaznajo njegovo premikanje v zraku, uporabniški vmesnik pa nadaljuje smer razvoja, ki je bila začrtana letos spomladi. Kakovosten je tudi sistem treh kamer, ki omogoča raznovrstne možnosti fotografiranja, kar pomeni, da je mogoče dobre fotografije narediti v skoraj vseh svetlobnih razmerah. Tudi v slabih z nočnim načinom.

Preberi test na tehniku

Najboljša mnenja

Anonimni uporabnik (29. avg. 2019)

Je bilo to mnenje koristno? 0
Samsung Galaxy Note 10 plus
Milan Brajnik (8. nov. 2019)

Vse OK razen kamere... Ja KAMERE... Tako meni, kot sodelavcu dela "zmazane" posnetke-slike, kot da bi jih hotel pretirano retuširati. Upam da je zadeva software-ska in da bodo uredili...

Je bilo to mnenje koristno? 2
Anonimni uporabnik (28. avg. 2019)

Perfekten telefon, v resnici majhen glede na velikost zaslona. Svinčnik dela odlično tudi z excellom.

Je bilo to mnenje koristno? 0
Domen (10. sep. 2019)

Vrhunski aparat, vrhunska kamera, vrhunska hitrost.

Je bilo to mnenje koristno? 0