LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
LG G7 ThinQ modra
Glavna kamera

16 M

Operacijski sistem ob začetku prodaje

Android 8.0

Procesor

8| 2,8 + 1,7 GHz

LG G7 ThinQ Potopite se v čudovit zaslon FullVision 6,1'' resolucije QHD+, zasnovan, da vam nudi neverjetno sliko in svetilnost do 1.000 nit - za odlično vidljivost tudi pod direktno sončno svetlobo! Umetna inteligenca, nameščena na telefonu, poskrbi za profesionalne fotografije. Izjemno fotografsko izkušnjo dopolnjuje tudi super širokokotni objektiv na eni izmed glavnih kamer 16 MP in omogoča, da ujamete v fotografijo več, tudi obsežne panorame ali večje skupine oseb, brez popačenja. LG je poskrbel za vrhunski zvok in LG G7 ThinQ opremil s sistemom ozvočenja z višjo glasnostjo in bolj kvalitetnim zvokom. Posebnost je gumb za Google Assistant – s pritiskom nanj, vam bo asistent takoj na voljo. G7 je opravil teste vzdržljivosti ter ima povečano odpornost po standardih IP68 in MIL-STD-810G. Poganja ga procesor Qualcomm Snapdragon 845.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE

Najboljša mnenja

Anonimni uporabnik (26. sep. 2018)

Telefon je odličen. Vzdržljivost baterije je solidna. Zdrži cel dan ob intenzivni uporabi. Vedno znova "preseneča" z različnimi uporabnimi bonbončki. Je podcenjen pri nekaterih testerjih, ki ga očitno niso niti dobro testirali. Telefon uporabljam mesec dni in sem izredno zadovoljen.

Je bilo to mnenje koristno? 0
Zelo dobra izbira
Anonimni uporabnik (3. dec. 2019)

Imam ga nekaj mesecev. Zelo dober mobitel, ki je vreden več, kot stane ta hip. Toplo priporočam. Zakaj? Baterija zdrži cel dan. Ima izjemno kakovostne zvočnike in zvok iz slušalk za vse, ki jim kakovosten zvok nekaj pomeni. Zaslon in kamera sta okey. Procesorji so dovolj zmogljivi in hitri, da bodo uporabni še vsaj kakšni 2, 3 leta. Polnjenje s priloženih polnilcem je skoraj tako hitro kot pri Huawei Mate 20 Pro, hitro je tudi Qi brezžično polnjenje.

Je bilo to mnenje koristno? 0